מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד להתכונן למרתון ת"א?אבי16/09/2008
אהלן, אבא שלי רשם אותי למרתון ת"א לקטגוריה של 10 ק"מ, והמרתון יערך לדעתי בחודש נובמבר. התחלתי להתאמן השבוע, ורצתי 3.70 ק"מ ב-24 דקות (המצב לא טוב...) השאלה היא האם יש לי סיכוי להיות מוכן למרתון וכיצד עלי להתכונן? תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ענת פלדמן16/09/2008ברכות על האתגר שהצבת לעצמך, וכמו כל אתגר המטרה היא "לפצח" אותו ולצאת מחוזק, מחושל וגאה בהצלחה. כיון שאין לנו הרבה זמן, כדאי לדעתי למצוא מסלול נוח ולעבוד על סבולת לב ריאה מבלי להתייחס בתור התחלה לזמנים. קח לך מסלול של מחצית המרחק למשל, תתחיל מהליכה מהירה לחימום, עבור לריצה קלה של 5 דק', חזור להליכה מהירה, שוב ריצה קלה של 5 דק'. באימונים הבאים תתחיל בהדרגה להעלות את זמני הריצה ואת הקצב שלה. וכן את המרחק. כל פעם תוסיף עוד כחצי ק"מ, ותרוץ עוד 2 דק' על חשבון ההליכה. מהר מאד תרגיש שאתה יכול לרוץ "ללא הפסקה" כשאתה בעצם מעלה את הסף האנאירובי שלך.
תקפיד לאכול נכון לפני האימונים, לשתות מים ולמלא חזרה את המצבורים - פחממות וחלבונים עד שעה אחרי האימון על מנת לעזור לגוף להתאושש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)