מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת כנסי רגע...חיים116/09/2008
תראי אני שם לב שאולי אני עולה במשקל ואבל אני לא שם לב ממש שאני עולה בשריר מה את חושבת יכול להיות שזה בגלל שעליתי באיזה אחוז וחצי של שומן אז לא רואים את זה כל כך ?? ועוד שאלה מהי כמות הפחמימות המומלצת לנערים בגילי שרוצים לעלות במשקל ובלי כמות של שומן גדולה ושל נוזלים? כרגע זה יוצא לי בין 250-300 גר' די הרבה לא? ואת יכולה אולי להסביר לי את העניין הזה של היחס בין חלבונים פחמימות ויש עוד משהו אני לא יודע מזה? כי אני רואה את זה בהרבה מאמרים ואני לא מבין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת פלדמן16/09/2008יכול להיות שבגלל אחוזי השומן, ותפסיק לשתות כל כך הרבה פטל :))
לגבי פחממות חלבונים שומנים - יש יחס קבוע שמומלץ לצרוך, ולספורטאים מומלץ מעט יותר חלבון.
ההמלצה היא לאכול כל יום כמות פחממות אשר מהווה 55-60 אחוז מכלל האנרגיה ולהפחית את צריכה השומנים לפחות מ - 30 אחוז מכלל האנרגיה. ברור שעם השינוי בצריכה האנרגטית מקפידים על היחסים האלה תוך שינוי כמות הקלוריות שצורכים. למשל: אם ספורטאי מוציא ביום כ 3000 קלוריות עדיף ש 60 אחוזים מזה יגיעו מפחממות. לגבי כמות החלבונים, גם כאן זה שונה אצל ספורטאים ומומלץ להכפיל את משקל הגוף פי 1.5 עד 2 על מנת לקבל את הכמות המומלצת.
אגב, האתר הזה ששלחתי לך נותן דוגמאות של תפריטים עם הסברים לגבי היחס בין שלושת הפרמטרים פחממות שומנים וחלבונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חיים116/09/2008על התשובה ואני מנסה לשתות פחות פטל! הבנתי עכשיו את העניין! הנה לדוגמא פירוט החלבונים, הפחמימות, הקלוריות,סיבים,שומן והכולסטרול שאכלתי היום: סה"כ קלוריות: 3033 קלוריות סה"כ חלבון: 165 גרם סה"כ שומן: 100.4 גרם סה"כ פחמימות: 363.7 גרם סה"כ כולסטרול: 150 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 10.2 גרם מה את אומרת זה בסדר כי זה בערך יום ממוצע שלי ככה אני אוכל בערך כל יום לפעמים ב100 קלוריות יותר ולפעמים ב200 יותר ולפעמים ב100 פחות והחלבון לפעמים יותר ב10 גרם ולפעמים פחות כנ"ל לגבי השומן והפחמימות. מה את אומרת עם אני ימשיך לאכול בערך ככה כל יום אני יגדל נכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב..
חיים116/09/2008שלחתי לך את התוכנית שלי במייל אשמח עם תעלי אותה לפורום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר העליתי מצחיקול
ענת פלדמן16/09/2008תסתכל כמה הודעות למטה.
לגבי התפריט שלך - זה לא תודה מדוקדקת. אנחנו עובדים עם ערכים של פחות או יותר. ואם אתה משמר פחות או יותר את היחסים אז זה מצוין. פעילות מתוך מודעות - זה הכי חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע...
חיים116/09/2008אז זה אומר שעם אני ימשיך לאכול ככה אז אני יצליח לגדול כמו שצריך נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן17/09/2008אתה בשלבי גדילה, ואתה אוכל מצוין ומתאמן. אין סיבה שלא... עד 120. תגיד מתי יום ההולדת שנברך אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)