מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב אימוני סיבולת באימוני כוחאסף מצגר16/09/2008
רציתי לשאול האם יש אפקטיביות אם אני מתאמן יום אחד על שריר מסוים למשל על החזה אימון של כוח עם מעט חזרות ומשקל גבוה ויום למחרת אני עושה על אותו שריר אימון סיבולת שהוא למעשה בין 15-20 חזרות בכל תרגיל עם משקל נמוך אם יש אפקטיביות אנא אמרו לי איך זה משפיע על הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב...
חיים116/09/2008שזה לא טוב כי אתה נותן לחזה גירוי די חזק ביום מסוים ויום אחר כך אתה נותן לו גם גירוי בלי מנוחה למרות שזה לא גירוי חזק במיוחד עדיין זה גירוי והשריר לא מספיק לנוח ! אני ממליץ לך לעשות את אימון הסיבולת אחרי יומיים או יום של מנוחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש
ענת פלדמן16/09/2008מן ההיגיון בדבריו של חיים. יחד עם זאת זה גם מאד אישי. אם מתאים לך לעשות את האימון בצורה זו, אתה לא עייף, אתה אוכל נכון, ישן מספיק ובאמת מוריד חזק בעצימות האימון, אין סיבה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)