ענת, בהמשך לשאלתי מהבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת, בהמשך לשאלתי מהבוקר
    אוריה
    16/09/2008

היי ענת, קודם כל כיף לדעת שאחת כמוך עונה לשאלותינו ויש מי שמנהל את הפורום הזה. זה מה ששאלתי בבוקר: אני שומר על כושר גופני, משתדל לרוץ לפחות 3 פעמים בשבוע ריצה של מעל ל35 דקות.. רציתי לדעת אם לדוגמא שרפתי 500 קלוריות כל ריצה, כפול 3, זה 1500, כמה קלוריות עליי לאכול ביום/שבוע כדי לא לאבד את מה שהורדתי ולשמור על איזון נכון לשאלתי את ביקשת נתונים פיזיים כדי לדעת עליי יותר, אז ככה אני בן 21, משקל 75, גובה 1.76. מודה לך מראש, ואשמח אם באמת תרחיבי את אופקיי בנושא כמה קלוריות אני מאבד ביום וכמה אני אמור להחזיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת, בהמשך לשאלתי מהבוקר

הוספת תגובה

• אוריה

ענת פלדמן
    16/09/2008

טוב, עכשיו יותר נוח לי לענות לך כי יש קצת נתונים. את הנתונים האלו אני מזינה למחשבון BMR, שזה פחות או יותר מראה כמה אתה מוציא ביום מנוחה. 1836 זה המספר. ביום ללא פעילות, אם תאכל את כמות הקלוריות הזו - לא תשמין ולא תרזה. אם תאכל פחות מזה למשל 1336 קלוריות יהיו לך 500 קלוריות בגרעון. כלומר תהיה בתהליך של ירידה במשקל. אם כל 7700 קלוריות זה קילו אחד, הרי שאם תנהג ככה במשך שבוע [כלומר 500 כפול 7 ] תרזה באותו שבוע בערך חצי קילו. באתר שלי יש הסברים פיזיולוגיים קצת יותר לעומק ועדיין בשפה פשוטה. על מנת לדעת כמה קלוריות אתה מוציא בפעילות שווה להצטייד בשעון דופק, או לבדוק פחות או יותר לפי מחשבונים כלליים, כמו זה שיש באתר הנוכחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו