אחרי אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי אימון
    משה
    16/09/2008

האם אחרי ריצה של 5 קמ בבוקר + אימון ערב של משקולות (שעה ) עד כמה הרסני יהיה לאכול רבע מגש פיצה ????(זאת אומרת האימון היה לחינם ) ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי אימון

הוספת תגובה

• תראה

חיים1
    16/09/2008

אני חושב שזאת טעות חמורה לאכול פיצה לאחר אימון אני אישית עם אני יודע שאני הולך לאכול לא טוב אחרי אימון אז אני פשוט לא עושה אותו כי בלי תזונה נכונה אי אפשר להגיע לתוצאות גם עם אתה מתאמן כמו שצריך ! אני ממליץ לך לאכול אחרי אימון טונה במים/שמן ביחד עם פחמימה כלשהי בננה או 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מתי כן

משה
    16/09/2008

אני מתאמן כבר חודשיים 4 פעמים בשבוע משקולות ו 3 או 4 פעמים ריצה לא אכלתי פיצה מאז שהתחלתי להתאמן השאלה מתי כן אוכל לאכול פיצה אם בכלל ??? בכלליות לא עדיף לאכול משהו ישר אחרי אימון הרי זה נשרף יותר טוב לא ?? תקנו אותי אם אני טועה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה

ענת פלדמן
    16/09/2008

שתקבע לך יום אחד בשבוע שבו תאכל 2 משולשים, ככה בלי חשבון. זה מאד קשה לחיות 4 חדשים ברציפות בלי המאכל האהוב עליך, זה מתסכל ויכול ליאש. עם פעם בשבוע לא יקרה כלום, זה אפילו יוציא את הגוף משגרה ויתרום למטבוליזם. ובכלל - כיון שאנחנו כאן ביקום בשביל להנות - איך אפשר בלי פיצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

ענת פלדמן
    16/09/2008

כולנו בני אדם, כולנו "חוטאים" פה ושם עם מאכלים שלא ממש בריאים לנו. וזה ממש ממש לא נורא. האימון שלך בהחלט לא היה לחינם - הוא השיג את היתרונות שלו - שפור הסבולת האירובית, כלומר זרימת הדם, פעילות הלב והנשימה. אימון הכוח תרם לבניית מסת השריר שלך, הכל בסדר. ואם נסתכל על סך הקלוריות שצרכת כל היום - יכול להיות שהפיצה אפילו לא הייתה כזו הרסנית מבחינה קלורית. כן כדאי יהיה לחזור לשגרה של "בריאות" למחרת.
    אגב, מכל מאכלי הג'אנק פיצה היא הפחות גרועה. אתה מקבל את הפחממות מהבצק, את החלבונים מהגבינה ויש אפילו קצת ליקופן וויטמינים מהעגבניות... אז אמנם זה לא שיא הבריאות אבל פעם ב זה ממש לא אסון. להתעודד בבקשה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו