חישובי קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישובי קלוריות
    אוריה
    16/09/2008

ענת שלום, איך אדע כמה קלוריות אכלתי בארוחה, מוצרים קנויים עליהם כתובים מס' קלוריות מילא, אבל ארוחות? לדוגמא צלחת פסטה עם מנת שניצל? איך אדע כמה קלוריות אכלתי בארוחה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישובי קלוריות

הוספת תגובה

• שאלה מצויינת

ענת פלדמן
    16/09/2008

אז ככה: קודם כל שווה שלא להעמיס על הצלחת. כלומר לאכול במידה, כמות סבירה. ומה פתאום שניצל?? עדיף חזה עוף. אבל לעניינינו. אנחנו מדברים בכמות, במנות ופחות בקלוריות. כוס פסטה וחזה עוף זה מנה, שבאופן גס הייתי אומרת שערכה הקלורי הוא כ 400. אבל אל תשב ותחשב קלוריה לקלוריה כי זה מטורף. הסתכל בתפריטים באתר שלי, שמפנה גם לאתרים אחרים. לאט לאט אתה מסגל מודעות, יודע פחות או יותר כמה קלוריות זה כל דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אוריה
    16/09/2008

אני לא מעמיס על הצלחת.. ומה רע בשניצל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא פשוט מטוגן

ענת פלדמן
    17/09/2008

עדיף בגריל, ולגוון עם סוגי בשר אחרים. זה לא רע, אבל עדיף להמעיט ואם אתה לא יכול לוותר אז רק פעם בשבוע. או לאכול פחות מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו