נער בן 17 זקוק לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער בן 17 זקוק לעזרה
    אביב
    16/09/2008

התחלתי ללכת למכון כושר לא מזמן - חמש פעמים בשבוע אני עושה כל פעם כחצי שעה-שעה של אירובי וכל יומיים אני עושה אימוני משקולות וכוח (ע"פ המלצת המאמן האישי לא לעשות אימוני משקולות יום אחרי יום). כמה שאלות בפי: 1. האם זה נכון ובסדר ללכת כל יום למכון ולו רק בשביל חצי שעה-שעה של אירובי+כפיפות בטן? 2. איך אני אמור להתאים את התזונה שלי ומה אני צריך לאכול לפני/אחרי אימון? 3. איך אני יודע אם אני יכול לגדל קוביות בבטן? זה גנטי או שכל אחד יכול? גובהי הוא כבערך 1.78-1.80 מטר ומשקלי הוא 90 קילו. תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער בן 17 זקוק לעזרה

הוספת תגובה

• אביב הי

ענת פלדמן
    17/09/2008

אז אני מניחה שמטרת האימון שלך היא לרזות, ושיהיו לך קוביות בבטן? בוא נתחיל מהסוף. אני לא יודעת אם יהיו או לא אבל אתה בהחלט יכול להיות קרוב מאד, לשפר את מצב הבטן.
    1. שוב, לפי מטרת האימון. חצי שעה זה לא מספיק לדעתי, כוון יותר לכוון השעה
    2. אכן רצוי מאד לאכול נכון, בבקשה תציץ באתר שלי יש שם דוגמאות לתפריטים וקישורים לאתרים רלוונטים, מה שאני לא יכולה לעשות פה. [כלומר לשלוח אותך לאתר מתחרה]. בעיקרון לפני אימון פחממות, כשעתיים לפני ואחרי - כשעה אחרי - פחממות וחלבונים.
    3. לגבי הקוביות - אני מצרפת מאמרון אחרון שלי עם גוון לתרגילי בטן
    אניפה לשאלות נוספות

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו