מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן בבטןאלון01/07/2007
שלום,
אני מתאמן במכון כושר כחודשיים , התחלתי לפני 3 שבועות לקחת אבקה לעליה במשקל ובמסת שריר.
האחוזי שומן שלי הם נמוכים 9.5% ואני שוקל 57 קילו לפי הבדיקה במכון.
הבעיה היא שיש לי בטן (הכוונה לשומן בבטן).
אני כל אימון עושה רבע שעה תרגילים לחיזוק שרירי הבטן ובשאר האימון אני עובד על חיזוק השריר עם משקולות ומכשירים אבל אני לא עושה ספינינג או הליכונים.
השאלה היא מה אני צריך לעשות על מנת להוריד את השומן בבטן????
כי אני לא רואה שיפור במהלך הזמן שלי במכון הכושר (יש שיפור בשרירי הבטן אבל לא בשומן שבבטן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בבטן
עופר קיס02/07/2007לא הגיוני שיש שומן בבטן עם 9.5 % שומן
אם אכן יש לך שומן עודף בבטן, תוודא שהאבקה היא כ 80% חלבון ומעט פחמימות
הוסף 3 פעמים בשבוע פעילות אירובית מתונה ומהנה של 30-45
בהצ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי שומן בבטן
אלון02/07/2007זה ודאי שיש לי 9.8% שומן כי נבדקתי במשקל במכון כושר .
אם אני ייעשה עוד פעילות אירובית 3-4 פעמים בשבוע אני אוריד את האחוזי שומן שגם ככה כמעט אין לי , לא?
אם אני אקח רק חלבון ופחות פחמימות אני לא יעלה במשקל(58) שהוא נמוך לגיל שלי (21), בגלל זה לקחתי אבקה עם :
1000 קלוריות + 55 חלבונים למנה.
מה אני צריך לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי שומן בבטן
עופר קיס02/07/2007אם אתה רואה את ההתכתבויות שלנו בפורום אתה מבין שפריסת השומן בגוף היא גנטית.
נראה שאצלך הבטן היא המאגר האחרון של שומן תת עורי. יתכן ועל מנת להוריד אותו , תאלץ להיות עם רמת שומן אפסית באיזורים אחרים בגופך. לשיקולך
ביי
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)