מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב ענתיוסי17/09/2008
יש לי שאלה אז ככה אני מתאמן במכון כושר, אני חייל, בצבא אני אוכל ארוחות בוקר, ואחרוחות צוהריים פחממות ובשר ואחרי זה אני הולך להתאמן בחדר כושר ואז אוכל ארוחות ערב. לפעמיים אנחנו נימצאים בשטח, ואנחנו אוכלים בבוקר מביאים לנו כריך עם גבינה ובצוהריים כריך עם נקניק פסטרמה, זה אומר שאני לא אוכל פחממות כמו שצריך ובשר, עכשיו השאלה שלי.. האם באותו יום כזה שאני אוכל רק כריך, כדי לא להתאמן ולחכות ליום אחר שאני יאכל כמו שצריך? או בכל זאת להתאמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני תמיד
ענת פלדמן17/09/2008אומרת שתזונה לחוד וספורט לחוד. ביום שאתה אוכל פחות בריא אתה עדיין יכול להתאמן, אין בעיה עם זה, רק תהיה יותר קשוב לגוף שלך. אם קשה לך ואתה מתעייף מהר ואתה חסר אנרגיה כי אתה אוכל פחות אז תוריד בעצימות ובמינון. אין עם זה שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסט אחד
עופר קיס17/09/2008פעם לא היה קונצנזוס לגבי כמות הסטים לחיזוק. בשנים האחרונות נערכו כמות גדולה של מחקרים אשר מצאו אפקט מוגבר של 3 לעומת אחד( זה לגבי כח) לגבי היפרטרופיה אין עוררין ליעילותם של 3 סטים לעומת סט אחד.
ניתן להכנס ל PUBMED לקבלת מחקרים ( אבסטרקטים)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)