מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבל ...דנה18/09/2008
כמה זמן ריצה וכמה פעמים ? אה והגובה שלי בערך 1.62 בכל מקרה , אני לא רוצה סתם להפחית קלוריות כי זה אומר גם שהבטן והפנים שלי ירזו מעט לא? ואני מרוצה מהם ככה אין תרגילים שמיועדים רק לישבן ? תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת פלדמן18/09/2008המשקל שלך בסדר לגובה, את לא צריכה לרזות, אבל כן רצוי לשלב פעילות אירובית. את לא צריכה דווקא לרוץ אבל אם את אוהבת זה כדאי. 3 פעמים בשבוע זה טוב, פעילות בעצימות בינונית-גבוהה של 45 דק' [את אמורה להזיע ולהתנשף]. הפנים והבטן ירזו? זה תלוי ומאד אישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת? תלוי במה?
דנה18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה, סליחה
ענת פלדמן18/09/2008תלוי בגנטיקה שלנו. באיפה יש לך מצבורי שומן, בכמה אחוזים, למשל יש כאלה שיש להם שומן בבטן, ודוקא שם זה המקום ה"אחרון" שמרזים בו. אבל עדיין כדי להוריד את הבטן יש צורך בלהוריד אחוזי שומן. תרגילים רק יחזקו את הבטן, יעבדו על שכבת השריר ולא על השומן שמעל. אז לא יראו תוצאות. כך גם עם הטוסיק. במקביל לתרגילים ששלחתי לך צריך לשמור על תזונה ועל האירוביקה. אני לא ראיתי אותך, ובדיקה של אחוזי שומן יכולה להתאים כאן, אבל בעיקרון פעילות אירובית תמיד עדיף לעשות לבריאותינו הכללית, ודווקט בגילך שווה להתחיל לפתח מודעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי.. ממש תודה (:
דנה18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)