מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך תשובה מהירה!!חיים118/09/2008
ענת לצערי היום רבתי מכות בבית הספר וכף יד שמאל שלי קיבלה מכה איכשהו והיא כואבת מעט באזור הזרת, מה את אומרת כדי לי לעשות היום אימון או לא כי בעיקרון כבר לקחתי שלושה ימי מנוחה מיום ראשון כי החלפתי תוכנית ורציתי מעט לנוח כדי להיכנס לתוכנית הזאת בכל הכח! מה את חושבת שאני צריך לעשות כי אני לא יודע עם זה יפריע אבל יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה
ענת פלדמן18/09/2008השטויות האלה, למה מכות?? אתה יכול לעשות פעילות אירובית בלי שום קשר, אתה יכול לעבוד על בטן ורגליים. כל מה שמצריך עבודה על הזרת - רד מזה עד שלא יכאב יותר. שמור על עצמך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם
חיים118/09/2008זה היה אי הבנה עם איזה ילד דחפו אותו עליי ואני חשבתי שהוא דחף אותי ומשם זה התפתח! ואני ממש לא מעודד אלימות או שום דבר שקשור לזה!! בכל מקרה רציתי להגיד לך שהכוח שלי באמת השתפר והיום ראיתי את זה כאשר רבתי מכות (לא לאלימות). ועכשיו לעניין בסוףף עשיתי אימון חזה יד אחורית ובטן היו מספר פעמים שהיד כאבה אבל לא משהו רציני. בכל מקרה האימון היה די טוב ויש לי שאלה לאימון כזה של חזה,יד אחורית ובטן שעה ו20 זה הרבה זמן?? פשוט רק החזה לוקח לי 40 דקות. כי בנתיים יש מחסור בציוד אבל אני מסתדר! ועוד משהו אני רוצה לדעת עם 3300-3400 קלוריות מספיקות לי ?? אני שוקל 68.5 ואני מוציא 1800 במנוחה ויוצא לי בערך לשחק איזה 3 פעמים בשבוע כדורגל וזה עוד 300-400 קלוריות אני חושב ויש ימים שיש עוד אימון אז זה גם 300-400 מה את אומרת זה בסדר??? כי המטרה שלי היא לעלות כמה שיותר וגם עם זה אומר לעלות טיפה באחוזי שומן כי כרגע אני על "תקן רזה" חח ואני רוצה להגיע לפחות ל75 ומשם אני יראה איך אני מתקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן19/09/2008זה קצת יותר מידי לטעמי 80 דק' אימון אבל אם זה טוב לך אז בסדר, וכן נוסף, אתה אוכל בסדר. לא צריך להגזים. 3400 קל' זה יפה מאד גם עם כל הספורט שאתה עושה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)