פעילות אירובית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות אירובית
    הילה
    19/09/2008

לצערי נוכח חילופי העונות אני מרגישה ברע צינון כאבי גרון וכו.. האם אפשרי עדיין לעשות כושר כרגיל נראה לי שאני מסוגלת רק פוחדת לחלות יותר עקב המיזוג.. הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות אירובית

הוספת תגובה

• הילה

ענת פלדמן
    19/09/2008

לצערי במסגרת הפורום הזה קצרה היריעה מלהסביר כמה הפחדים שלנו בעצם חוסמים אותנו מלממש את הפונטניאל העצום שטמון מנו, מכל הבחינות, ובתחום הספורט בפרט. ואם את פוחדת לחלות ואני אמליץ לך ללכת להתאמן בכל זאת, וחס וחלילה תחלי -אז מה עשינו פה בעצם? ב ע י ק ר ו ן אנשים מתאמנים גם בחורף, גם בקיץ, אין שום מניעה לעשות זאת.אני הייתי בזמנו שוחה באונ' ת"א בחורף תחת הגשם וברוך השם הייתי בריאה. את מסוגלת, את יכולה לעשות כל מה שאת רוצה, שוב, לא רק בספורט, כדאי להשתחרר מפחדים כובלים וחוסמים. את זה אני לא יכולה לעשות דרך הפורום חוץ מלשלוח לך אנרגיות חיוביות ואיחולים כנים לבריאות שלמה ... :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל חן חן על התשובה המהירה

הילה
    19/09/2008

ואני מבינה על מה את מדברת אני רק קצת חששתי שהמאמץ יחליש ולא יחזק שמחה לגלות שטעיתי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזקי ואימצי

ענת פלדמן
    19/09/2008

ואם את מרגישה לא טוב כמובן לנוח. רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו