ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה
    בר
    20/09/2008

שלום קוראים לי דניאל ואני בן 14.יש לי שתי מטרות:להפחית קצת שומן ולחטב את אזור הבטן,ולחזק את שרירי היידיים רגליים ובטן.האם ריצה של חצי שעה עד שעה ביום תעזור להגיע למטרות אלה ?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה

הוספת תגובה

• ריצה

ענת פלדמן
    20/09/2008

של חצי שעה עד שעה ביום היא מצוינת לבריאותך הכללית ולהפחתה של אחוזי השומן. במקביל צריכים לקרות עוד כמה דברים:
    1. לאכול נכון
    2. תרגילי חיזוק לשרירי הזרועות, הבטן והגב, משולבים גם במתיחות וגמישות.
    אשמח להרחיב, אם תרצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בר
    20/09/2008

האם תוכלי לתת לי תרגיל אחד לבטן אחד לידיים ואחד לרגליים.אבל עם פרוט כי אני לא מבין מושגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    20/09/2008

1. לזרועות [וגם בטן וגב] : פוש אפ. כפות ידיים על הקרקע ברוחב כתפיים [אחכ אפשר גם להניח צמוד יותר או רחב יותר], כריות כף הרגל על הרצפה בגוף ישר, בטן מוכנסת גב מוחזק ישר. בתור התחלה 10 חזרות 3 סטים [3 פעמים את אותו תרגיל] מנוחה של כחצי דקה בין תרגיל לתרגיל
    2. רגליים: מעמידה בפיסוק קל, מתיישבים כאילו על כיסא כשבטוסיק מוביל את התנועה לאחור והידיים יכולות לשמור על איזון ומתיישרות קדימה. זה נקרא סקווט. "מתיישבים" ומתיישרים 10 פעמים ברציפות, שוב 3 פעמים.
    3. בטן. לא חסר ! מצרפת קישור.
    בהצלחה
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו