מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על שריריםלול20/09/2008
שלום רציתי לדעת על מה עובד בידיוק מתח ועל מה עובד מקבילים כי אני רוצה לשלב גם מולטי טריינר ולא רציתי לעבוד במולטי על הדברים שאני עובד במתח ומקבילים שאותם אני בטוח עושה ולא מחליף לטובת המולטי. במולטי יש לי לרגליים שאני יושב כזה ודוחף עם הרגליים למעלה יש לי מוט שנמצא מעל הראש ואני צריך להוריד אותו לכיוון החזה - רציתי לדעת על מה הוא עובד גם ? יש לי פרפר - על מה זה עובד בידיוק ? ויש לי עוד משהו שהוא על המקתן של הפרפר שאני במקום לדחוף את המוטות לכיוון החזה אני דוחף אותם למעלה מעל הראש בערך - על מה זה עובד? ויש לי גם מוט שקשור עם ברזלים למולטי שאני צריך לשבת על כיסא ואז למשוך אותו לכיווני (לא חייב כיסא) - על מה זה עובד? *"על מה זה עובד" אני מתכוון לאיזה שרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לול ?
ענת פלדמן20/09/2008מתח מקבילים, על הבייספס טרייספס דלטואיד שכמות, תלוי בזויות של כפות הידיים. התרגיל במולטי משלב יותר חזה אבל גם השרירים האחרים פועלים. אפשר לגוון, פעם לעשות מתח ופעם מולטי. זה גם לא חייב להיות סותר כי ברגע שאתה משנה זוית נכנסות עוד קב' שריר לפעולה. פרפר: חזה. קשה לי לפי התאורים להבין אבל כנראה שהבנתי נכון. מוט לכוון החזה - זויות שונות של שרירי חזה בשילוב עם בייספס, כל התרגילים שאתה מתאר תלוי מה מצב האחיזה של הידיים על המוט.
בתרגיל שאתה מושך את המוט - תלוי באיזו זוית אתה מחזיק את המוט. זה מאד קשה לתת תשובה "על עוור". סורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לול20/09/2008תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן20/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי
לול20/09/2008שכחתי לשאול מה זה אומר הבייספס טרייספס דלטואיד ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן20/09/2008דו ראשי [קדמי] תלת ראשי [אחורי] וכתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)