מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת!אבודה21/09/2008
קראתי כמה שעות בפורום ושוטטתי באתר שלך, ואני חייבת להודות שאני מוקסמת מכמויות הסבלנות והרצון לעזור ולייעץ, שיש בך :) ראוי להערכה! רציתי להתייעץ איתך בקשר למצבי, איזה סוג טיפול את חושבת שיכול לעזור לי, מה דרוש כדי להצליח וכו'... המצב שלי קצת מורכב ולכן הייתי שמחה להתייעץ איתך לא דרך הפורום... יש כזו אפשרות?? תודה מראש!:) אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבודה יקרה
ענת פלדמן21/09/2008אני בהחלט עושה יעוצים \ טיפולים \ אימונים במסגרת פרטית, בתשלום. את מוזמנת לשלוח לי אימייל או פשוט להרים טלפון ונראה מה מתאים. יכול להיות ש"אחזיר" אותך לחממת הפורום ואז תקבלי אותי ללא תשלום ויכול להיות שעדיף יהיה להיפגש. נחליט בטלפון או במייל ?!
[email protected]
052-4541712
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף שענית! :)
אבודה21/09/2008אני שולחת לך מייל... כי אני בעבודה... אם תעדיפי ארים טלפון יותר מאוחר ( אם תוכלי)... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן21/09/2008בשמחה. כן, אני מעדיפה בטלפון. יש לי ב 21:00 אספת הורים עד אז אני די פנויה, או מחר או מתי שתרצי. מחכה לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי מייל עכשיו- דיי מפורט....
אבודה21/09/2008אני אוכל להתקשר אלייך בסביבות 20:00, 20:30...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת המייל
ענת פלדמן21/09/2008עדיין לא קיבלתי. [email protected] אולי לא רשמתי נכון בתשובה הקודמת. 20:00 זה מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
אבודה21/09/2008עדיין לא קיבלת? כנראה שאני לא אתקשר ב- 20:00 כי אני עדיין בעבודה... אני ממש מקווה שתקבלי עכשיו את המייל... תעדכני אותי אם כן/ לא... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת
ענת פלדמן21/09/2008כבר לא אבודה, הנה מצאתי אותך... בבקשה תשקלי לשנות את השם. עדיין לא קיבלתי את המייל, כשהוא יגיע אעדכן אותך. גם 20:30 זה בסדר, נדבר עד האספה. בלי לחץ, גם מחר זה מצוין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיניתי :) אני ממש רוצה שתקראי אותו
אבודה21/09/2008ושנדבר, אני בשוונג :) כבר אזרתי אומץ! אולי יש לי בעיה במייל... לא ברור למה הוא לא הגיע... נחכה עוד קצת ונקווה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמתי לב
ענת פלדמן21/09/2008למשהו מעניין בסמנטיקה של אבודה. ה "ו" שבאמצע המילה התבלבלה והיא מפריעה לסדר, במקום להיות אחרי ה "ה" במילה היא נתקעה באמצע "א" "ב" אמור להיות "ג", ואז "ד" ו "ה". אבגדה. יש בזה משהו פילוסופי...
המייל לא הגיע עדיין, אני אופטימית, מטבעי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את המייל, את בידיים טובות
ענת פלדמן22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ראיתי :)
אבודה22/09/2008תודה ענת, נתת לי תחושה טובה! אני יותר מאשמח להיות מטופלת בידיים הטובות האלה! כמו שאמרתי- אני אצור איתך קשר - אני מקווה שכל המסביב יסתדר כמה שיותר מהר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי, אני איתך
ענת פלדמן22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)