מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפרטרופיה המשךירון21/09/2008
שאפו גדול לך על המענה המהיר.....הרשמת אותי. לעיניינו ,לפני - 6 חודשים שקלתי 83 ק"ג עם 26% שומן וע"י תפריט מאוזן בשילוב ריצות ארוכות ירדתי ל 72 קג והבטן נעלמה לחלוטין,אחוזי שומן לא בדקתי,אבל לדעתי אני באיזור ה11% -13% היום. אני מתאמן כשנתיים עם הפסקות פה ושם,בתקופה האחרונה מתאמן כחצי שנה מסודר,כשכרגע המטרה היא להעלות מסת שריר. פשוט רוצה לדעת אם אני אוכל מספיק לצורך הזה ? כמה קלוריות בעצם אני צריך ליום והאם עלי להעלות את כמות הפחממות ליום? אגב,החלבונים מחושבים לפי 1.5 ג' חלבון לקילוגרם משקל גוף , האם לצורך היפרטרופיה צריך להעלות ל1.8 ג'? אולי ל 2 גר' . לגבי השייק לאחר האימון ,קראתי שמומלץ לצרוך אותו עם 70 ג' פחממות כדי לשפר את הספיגה ,על איזה שילוב של פחממה היית ממליצה עם השייק ? נ.ב. באם את זקוקה לפרטים נוספים בכדי לתת תשובה יותר מדוייקת אוכל לשלוח את תכנית האימון שלי. תודה מראש ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון ירון
ענת פלדמן21/09/2008וואו, כבוד גדול על הבחירה בבריאות ועל התוצאות. אז משם הידע והדיוק, זה פשוט חלק בלתי נפרד מאורח החיים שלך. לעניינינו: כמות הקלוריות היומית שלך אמורה להיות פחות או יותר מאוזנת להוצאה היומית שלך מן הסתם. אם אתה רוצה להיכנס לחישוב מתמטי מדוקדק יש כמה אפשרויות. בדיוק עכשיו אני עונדת כבר 12 שעות שעון דופק שגם סופר שרפה קלורית. כלומר אני יודעת בערך [כי זה שעון פולר ] כמה קלוריות שרפתי היום, כל היום, וכמה עלי לאכול בעצם על מנת להיות באיזון קלורי. אם אין לך שעון כזה אפשר להכניס את הנתונים שלך למחשבון BMR ולהכפיל את התוצאה פי 1.3. כך נקבל את הצריכה הקלורית שלך ב 24 שעות.
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
אתה לא זקוק לשייק. קרא את השרשור שלי עם אריק. אם אתה עדיין רוצה לדבוק בו אתה יכול לשלב עם שלושה תמרים למשל.
את התוצאות הרצויות תקבל בעיקר מעבודה נכונה על השרירים שלך. החלבון לא מגדיל את השריר, עבודה על השרירים - כן.
לא נראה לי שאתה צריך להגדיל לא את כמות הפחממות ולא את החלבונים, אבל עשה קודם את חישוב ההוצאה היומית שלך, נחשב את הקלוריות של התפריט שלך ונהיה יותר חכמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)