מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפרטרופיה שוב..ירון21/09/2008
היי... ע"פי המחשבון יוצא שבמנוחה אני זקוק ל1726 קלוריות ואם מכפילים את זה ב 1.3 מקבלים 2244 קל'. האמת שלא ממש הבנתי מאיפה הגיע ה 1.3 ? ובכלל ממה שלמדתי עד היום הבנתי שכדי לשרוף שומן צריכים להיות במאזן קלורי שלילי אז לתומי חשבתי שכדי להעלות מסת שריר צריך להיות במאזן חיובי {כלומר בעודף} ולא במאזן מאוזן , בכלל,אם צריך להיות המאזן מאוזן ,לא לוקחים בחשבון את הוצאת האנרגיה משלושה אימונים בשבוע בחדר כושר ומוסיפים קלוריות לתפריט כדי להיות מאוזן או ש2244 קל' זה כבר כולל את האימונים. הייתי שמח שתחשבי כמה קלוריות יש בתפריט שלי,אני לא ממש מבין איך עושים את זה. בקיצור,אני אולי יודע משהו וחצי אבל בגדול אני כבר מאבד את עצמי עם כל החישובים האלה ,מקווה שלא בלבלתי גם אותך . תודה מראש, יובל המבולבל. ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון מבולבלון
ענת פלדמן21/09/2008ה 1.3 הגיע מנוסחה לחישוב הוצאה קלורית ב 24 שעות של פעילות רצונית [הליכה שתיה אכילה, לא כולל פעילות גופנית] . אם אתה לא רוצה להוריד במשקל אתה צריך לאכול מאוזן. אתה הרי לא רוצה לרזות, נכון? ביום ללא אימון זו כמות הקלורית המומלצת. ביום עם אימון אתה וודאי מוציא יותר אנרגיה. יש לך מושג כמה אתה מוציא באימון?
אני לא כל כך רוצה להכניס אותך לחישובים המאד מבלבלים האלה, כי מי יכול לספור קלוריות כל היום. אני יכולה לחשב באופן גס את התפריט שלך, ולפי מה שראיתי בהודעה הראשונה אתה לא בחוסר קלורי. אתה ממש בסדר ויכול להמשיך ככה. אני כן ממליצה בשביל לשמור על מעקב וסדר כן להישקל פעם בשבוע, לראות שאתה לא מרזה וודאי שווה למדוד היקפים בזרוע, חזה, בטן, ירכיים לתעד וכעבור כמה שבועות לראות אם "גדלת". זו דרך מעט יותר שפויה מאשר עיסוק מעט אובססיבי במספרים. איך אפשר לחיות ככה...
מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)