מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי שוב ענתאביב21/09/2008
מצטער אם אני דיי מנג'ס (ואת באמת עושה כאן עבודת קודש), אבל יש לי עוד כמה שאלות, הפעם בנוגע לתזונה לפני ואחרי אימון. מה צריך לאכול לפני האימון ואחריו? הבנתי שאחרי האימון צריך לאכול פחמימות וחלבונים (חזה עוף, פסטה, אורז וכו'), זה נכון? וגם כן - זה אומר שצריך לאכול 2 ארוחות גדולות ביום? אני אוכל ארוחה בשרית עם אורז או משהו גם בצהריים כשאני חוזר מהבית-ספר, אחרי האימון אני צריך לאכול גם כזאת ארוחה? בנוסף, הבנתי שיש משהו בשם אכילה בשני שלבים לאחר האימון - שצריך לאכול מיד לאחר האימון משהו שיגביר את זרימת האינסולין, כמו תפוח או בננה וכעבור לא יותר מ45 דקות צריך לאכול ארוחה כמו שפירטתי למעלה. זה נכון? תודה רבה מראש, את לא יודעת כמה את עוזרת לי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה כן, ועוד משהו חשוב
אביב21/09/2008המטרה העיקרית שלי כרגע זה לרדת במשקל אם זה משנה משהו לעניין (שוב, שוקל 90 גובהי כ-178 ס"מ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן21/09/2008אז ההרכבים נשארים כמו שציינתי רק להפחית בכמויות על מנת ליצור מאזן קלורי שלילי. זה גם תלוי בעצימות האימון. לא יקרה כלום אם שעה אחרי האימון תאכל כריך מזין ותסגור את הבסטה. זה תלוי כמה אכלת במשך היום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה
ענת פלדמן21/09/2008חמוד ולא מנג'ס ושואל שאלות חכמות. תציץ בכמה מהתשובות שנתתי פה למטה לאריק למשל, אפשר ללמוד מזה יותר לעומק.
בעיקרון אתה יכול כשעה אחרי האימון לאכול ארוחה של חלבונים ופחממות, זה לא חייב להיות גדול כמו בצהרים אבל כריך עם גבינה או חביתה עם לחם. ככה. אחרי אימון עצים במיוחד באמת כדאי לשתות חלב ותפוח או תמרים. לפני האימון, כשעתיים, ארוחה של פחממות כמו פסטה או אורז חום. 45 דק' זה מוגזם, אם כרבע שעה אחרי האימון אתה אוכל משהו קטן אז גם שעתיים אחרי זה אפשר לאכול את ארוחת הפחממות - חלבונים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)