מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענתגיא...21/09/2008
עוד מעט יש לנו ריצה של 2500 מטר בבית ספר. ואני ידוע בתור אחד שהוא גרוע בריצות ארוכות. רציתי לדעת איך אני יכול להכנס לכושר ריצה טוב מאוד! המסלול הוא עוד חודש וחצי ככה, ואני רוצה לסיים בין ה - 15 הראשונים. בד"כ הראשון מסיים בתוצאה של 9:40 ומשהו. אפילו פחות, אז אני רוצה לסיים איזה 13 ככה ולהיות עם תוצאה של 10 ומשהו. למשל גם אני רוצה להיות טוב כמו אח שלי. היה להם מסע קומטה בצבא והוא חובש, אז היה להם איזה ריצה של 20 ומשהו קילומטר. אבל הם לא רצים את הכול כי זה מאוד מאוד מאוד קשה. והוא סיים שני מכל הפלוגה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
ענת פלדמן21/09/2008לאחיך ולך. לו על המסע וההצלחות ולך על הצבת האתגרים והמטרות. ריצת 2500 היא אכן לא פשוטה כי היא משלבת אירובי ואנאירובי. כלומר ריצה ארוכה שיש לבצע הזמן קצר יחסית ולרוץ אותה מהר. לפי איך שאני מכירה אותך, שאתה בכושר ממש טוב, אני מציעה לך פשוט להתאמן בזמנים. לרוץ כל פעם ולשפר את הזמן. חודש וחצי יכולים להספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בכושר ריצה ממש גרוע
גיא...22/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שווה לעבוד במקביל גם על זה
ענת פלדמן22/09/2008אינטרוולים וכאלה. שילוב של הליכה מהירה וריצה, כל פעם שתי דקות במשך 30 דק'. עם הזמן להגדיל את זמן הריצה על חשבון זמן ההליכה.
התזונה בהתאם כדי שלא תוריד במשקל, כלומר לאכול יותר ביום אימון שכזה. אתה תהיה מוכן יופי טופי לריצת 2500. שווה להתחיל היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)