מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת.גיא...22/09/2008
מחר על הבוקר באיזה 6 אני רוצה ללכת לרוץ האם כדאי ? לרוץ את המרחק 2500 מטר. פחות או יותר. ועוד דבר אני לא יודע למה, אבל פשוט התוכנית תזונה לא מתאימה לי. אז אני אוכל כמו שצריך רק לא לפי אותו הדבר כל יום. אבל אני עדיין שוחה ועושה את התוכנית אימון שלי, ונוסע באופניים לפעמים. ואני גם אוכל הרבה ככה שאחלה. ותקשיבי עוד משהו עליתי ביום אחד 1.5 ק"ג. אבל לא הלכתי לשרותים באותו יום. ואחרי יום אני הולך לשירותים ועשיתי וכמעט והורדתי את הכול. אולי כדאי שאני יעשה לי משהו שאני ילך לשירותים[קקי רק] רק פעם אחת ביומיים , וככה אני לא ירזה. וגם אני יוכל לעשות את זה , כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חמוד
ענת פלדמן22/09/2008לא כדאי, תן לטבע לעשות את שלו. לדברים יש נטיה מופלאה להסתדר. אתה תראה. ריצה בבוקר היא מצוינת, ממליצה בחום לדעתי תהנה מאד. לגבי האוכל כן כדאי לגוון כדי שלא ישעמם.
אני שמחה לשמוע עדכונים ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ענת
גיא...22/09/2008המטרה היא לא לשמור על תזונה אלא כן לשמור על 6 ארוחות ביום או 5 ולנסות כמה שיותר בריא. סבבה?? ואני עדיין שותה קולה אני לא מצליח להיגמל. נ.ב : בצבא לא מרשים לאח שלי לשתות קולה . הוא אמר לי בגלל שזה מחליש את העצמות. וגם שוקו אסור להם מסיבה לא ידועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך
ענת פלדמן22/09/2008בזמנו את הקטע על הקולה. יש טכניקת NLP שנקראת Like to dislike כך שאפשר לעשות שקולה יהיה בשבילך הדבר השנוא עליך ביותר. עשיתי את זה עם מישהי לגבי קולה, ובכלל, אם רוצים באמת להיגמל זה תמיד עובד
מה זה "לא לשמור על תזונה" אתה הרי אוכל בריא, נכון? אז אתה במודעות וחושב על מה שנכנס לך לפה, לגוף שלך שהוא המקדש שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקו
אהרון22/09/2008אכילה מופרזת של קקאו (שוקו, שוקולד) מפחיתה את ספיגת הסידן, לכן פוגעת בעצמות. הנ"ל מכיל ריכוז גדול של חומצה אוקסלית הקושרת את המתכות. (הסידן הוא מתכת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ..
גיא...22/09/2008אתת האמת!? לא. פשוט לא כי אני רגיל לאכול ככה , אני אוכל מה שיביאו לי . כאילו את יודעת אני אוכל עוף ואורז ויש דברים בריאים אבל אני אוכל לפעמים פיצות ומקדונלדס. וגלידות. אבל אני לא יכול להוריד את זה ואני לא רוצה. אני רזה ועד שאני ישמין דרך ארוכה . חיים רק פעם אחת אז לא חייבים לחיות במשטר כל הזמן . של תזונה מהודקת ותוכנית אימון מהודקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיאקוש
ענת פלדמן22/09/2008סחתיין ! אני ממש שמחה לקרוא את הגישה הבריאה הזו שמתאימה לנער מתבגר כמוך. שאפו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
גיא...22/09/2008תודה קודם כל. דבר שני: אז מה לעשות ? 6 ארוחות ביום? 5 ארוחות? בוקר : 10: צהריים: ארוחת 7 [אחרי אימון שחייה]: ארוחת ערב: ענת ? אשמח אם את יכולה למלאות לי את זה כי אין לי מה לשים, נ.ב : את ממש לא חייבת לשים דברים בריאים במיוחד. דברים רגילים , אורז ביצים עוף וכדומה את יודעת. תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה
ענת פלדמן23/09/2008לא חייב "לתקוע" בכוח 6 ארוחות. כמו שאמרת - מה שיוצא. מה שדיברנו כל הזמן הזה, ומה שאתה עושה עד עכשיו. אני לא מתה על שניצלים מטוגנים אבל אם יום אחד זה מה שאמא שלך מכינה לא יקרה אסון. חזור לתפריטים של פעם: לחם כם גבינה וירקות בבוקר, עשר תפוח, צהרים מה שאמא שלך מכינה ואם לא אכלת ירקות בבוקר שווה לשלב, ארבע פרי ויוגורט, אחרי אימון ארוחת ערב מזינה, ואם אתה רעב בלילה אז יוגורט. אתה יכול שוב להתסכל בתפריטים באתר שלי. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
יוני23/09/2008קודם כל מניסיון זה מאוד כיף לרוץ בבוקר. אני רץ בערך 4-5 ק"מ באימון ריצה שלי (פעם בשבוע) ואני שוחה שלוש פעמים בשבוע שעה בקבוצת שחייה (פעמיים בשבוע עם כושר של שעה). חובה לאכול לפני ריצת בוקר (פעם לא אכלתי לפני ריצת בוקר וזה הפריע לזמני האכילה שלי כל היום). אני בד"כ אוכל דגנים בכוס ככה 30-45 דקות לפני הריצה. בקשר לתזונה כמו שאמרת חיים רק פעם אחת אז אל תשגיח 24/7 על התזונה. אני ממליץ במקום משקאות תוססים לשתות משהו מתוק אחר (מיץ רימונים, מיץ תפוזים..) ואם אתה ממש חייב משקה תוסס אז תתפשר על כוס אחת של קולה ביום. ואני לא אוכל 6 ארוחות ביום, אני אוכל 4 ארוחות (בוקר, ארוחת בוקר -צהריים בבי"ס, צהריים,ערב) ובין ארוחת צהריים לערב אני לפעמים לוקח קצת שוקולד או משהו אבל לא הרבה במיוחד. ולפעמים גם אני אוכל פיצה או מקדונדלס אבל בתדירות של פעם בחודש חודש וחצי. מקווה שעזרתי. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יוני, נהניתי לקרוא
ענת פלדמן23/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)