דופק 56

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק 56
    יהודה
    23/09/2008

שלום מדדתי את הדופק שלי והוא היה 56.. זה מאוד נמוך.. יכול להיות שזה בגלל שאני בכושר טוב? אני רץ 3 פעמים בשבוע פעם אחת ריצה אירובית פעם הפוגות עצימות כשהפסקה בין ספרינט לספרינט היא רצה שלא יורדת מדופק 128.. ואימון ספרינטים נטו.. ושלוש פעמים בשבוע מכון כושר עבודה על כוח שעתיים כול אימון.. זה יכול להיות גרם לדופק שלי להיות ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק 56

הוספת תגובה

• יהודה

ענת פלדמן
    23/09/2008

לא ציינת בן כמה אתה, זה בעיקר מעניין לאור הנתון של 128, אבל בכל מקרה דופק במנוחה של 56 זה מצוין, לא נמוך מידי. נהוג היה לומר שזה דופק מנוחה של ספורטאים אבל ראיתי כל כך הרבה מקרים של דפקים נמוכים אצל אנשים שהיו רחוקים מלהכנס לקטגוריה. אני לא אומרת חלילה שזה המצב אצלך, אתה נשמע בכושר מצוין. האידניקציה לדעת אם אתה בכושר טוב או לא היא כמה מהר אתה חוזר להתאוששות אחרי עצימות גבוהה, כלומר קצב הירידה בדופק אחרי שסיימת אימון. רואים את זה אצל אדם שהוא לא בכושר למשל הוא ממשיך להתנשף דקות אחרי אימון ונשאר בדופק גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 18 וחצי

יהודה
    23/09/2008

אממ אימון הבא אבדוק מהו הדופק המירבי ולאחר דקה אבדוק שוב ואגיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסה

ענת פלדמן
    24/09/2008

לראות את קצב הירידה מיד כשאתה מסיים. הדופק המקסימלי שלך הוא 200 בערך. לא כדאי להגיע אליו אבל לסביבות 160 ואז לראות את קצב הירידה. אתה תרגיש בעצמך אם אתה מתאושש מהר יחסית או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו