אינטרוולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטרוולים
    לילך
    24/09/2008

אני מנסה את שיטת האינטרוולים .לפי מה שכתוב בחומר עליו אני מסתמכת תוכנית האימון היא -3דקות ריצה ו1 דקה התאוששות הליכה .ניסיתי לא הצלחתי (כאב לי בצד) .עשיתי 1 דקה ריצה 1דקה הליכה קצבית (לאכולל 5 דקות חימום ו5 דקות הרפיה בסוף .שניהם בצורת הליכה) האם זה עושה משהו ? אם לא איך עושים אינטרוולים למי שהכושר שלא ממש התחלתי (לכיווון לא קיים...) לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטרוולים

הוספת תגובה

• לילך

ענת פלדמן
    24/09/2008

עניתי לך פסקה שלמה שמשום מה נמחקה. אנסה לשחזר מבלי לפגום באיכות התשובה [השניה ] שלי. לא הבנתי את המשפט האחרון בשאלה שלך, אשמח אם תבהירי אותו. אימון אינטרוולים אני מאד אוהבת. הוא עובד על שינויי דפקים ומשפר את הכושר הגופני. הוא מעניין, הזמן עובר חולף לו, עובדות כמה שיותר קבוצות שרירים מה שמביא בין היתר לשריפה קלורית מוגברת. את התחלת אולי חזק מידי, אבל כשהורדת לדקה\דקה עדיין עשית את העבודה. לא ציינת כמה זמן היה האימון בסך הכל. אני אוהבת להתחיל עם 5 דק' חימום, דקה ריצה קלה, שתי דק' הליכה מהירה, דקה ניתורים לגובה, שתי דק' הליכה מהירה, דקה דהרות ברגל ימין קדימה, שתי דק' הליכה מהירה דקה דהרות ברגל שמאל קדימה שתי דק' הליכה מהירה וחוזר חלילה, במשך 40 דק'. מתיחות והרפיה בסוף. וכמובן שווה להוסיף מעט תרגילי כוח, תלוי במטרת האימון שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו