מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש משהו לבטןאיציק25/09/2008
אני חובב ספורט- גדול בצפייה וקטן יותר בעשייה, אבל משתדל להקפיד על פעילות אירובית כ 3 פעמים בשבוע וגם מכשירים. אבל...בגלל שאני חובב צפייה ואולי גם בירה, אני לא מצליח להיפתר מהכרס שלי שאשתי כבר שונאת... איך אפשר לגרום לה להיעלם או לפחות להצטמק?יש תרגיל מיוחד?שיקוי קסמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות מודעות ועשיה
ענת פלדמן25/09/2008לאכול מאוזן ונכון, אפשר בירה אבל במידה. אין לצערינו המסת שומנים נקודתית - כלומר שום תרגילי חיזוק לא יסירו את שכבת השומן. מה שהם כן יעשו זה יחזקו את הבטן. זה טוב אבל לא מספיק. פעילות אירובית זה מצוין, ספר כמה בדיוק, תזונה זה חשוב, תרגילי כוח לכל השרירים בכלל ולבטן בפרט. אני מצרפת תרגילי בטן, אחד לבנים אחד לבנות אבל כולם טובים. רעיונות לתפריטים אתה יכול להציץ באתר שלי וכמובן להמשיך לשאול.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
יפה שאתה מתחשב באישתך, זה אצילי ויפה, אבל התהליך שאתה נכנס אליו בעיקר תורם לבריאות שלך... בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבטן שלי- תודה על התשובה
אבי28/09/2008אני מודה לך ויודע שהבעיה שלי מעסיקה עןד הרכבה גברים (ונשים) בארץ... בקשר לפעילות האירובית אני עושה הליכות מהירות 3 פעמים בשבוע - 50דקות עד שעה ,אני לא רץ בגלל בעיות ברכיים ואני עושה כמובן תרגילי כוח האם האירובי מספיק? תודה על הלינקים המעניינים ששלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן28/09/2008אז בוא נמשיך. לכאורה הפעילות האירובית שלך מצוינת. אפשר להגיע לרמות דופק מצויינות גם ללא ריצה, כך שזו לא חובת המציאות.אני צריכה יותר פרטים ברשותך כמו גיל גובה ומשקל בשביל לדעת אם זה מספיק. שילוב של תזונה נכונה יותר ממה שאתה עושה עד עכשיו ותגבור באירובי -כלומר יותר משלוש פעמים בשבוע. תרגילי הכוח בכלל ולבטן בפרט יועילו מאד, אין לי ספק. אני חוזרת לכותרת של התשובה הקודמת שלי. זה לוקח זמן אבל זה אפשרי בהחלט עם הכוונה נכונה מודעות ויישום הדברים. מחכה לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)