היי ענת[חשוב!]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת[חשוב!]
    גיא...
    25/09/2008

אני לא מתחרט יותר אני עושה את התוכנית עם האוכל וזהו. אז תסתכלי כי זה קצת שונה . גם התחלתי להתאמן בחדר כושר אז זה תרגילים עם משקולות. תוכנית אימון: זמן מנוחה בין סט לסט: 45 שניות. 3 אימונים בשבוע. לא בימים עוקבים. משך כל אימון לא יעבור שעה ורבע. בתחילת האימון יש לבצע חימום קל של 5 דקות. חזה: לחיצת חזה כנגד מכונה- 3X12 פרפר במכונה 2X15 גב: פולי רחב לפנים 3X12 חתירה כנגד מכונה 2X15 רגליים: לחיצת רגליים במכונה 3X12 פשיטת רגליים - 2X15 כפיפות רגליים 2X15 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה 3X12 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2X15 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות 2X12 כפיפות מרפקים במכונה 2X15 יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון כגד חבל 2X12 פשיטת מרפקים במכונה או הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש 2X15 בטן: 2 תרגילים לפי בחירה אישית 3 סטים בכל אחד 15-20 חזרות בכל סט אוכל: 6 ארוחות ביום. בוקר: חביתה מביצה אחת,איזשהו ירק , קפה ארוחת בית ספר: 3 לחמניות : אחת עם נקניק וחמאה ,שני עם חמאת בוטנים וריבה , שלישי עם נקניק עם חסה. ארוחת צהריים:מה שאמא מכינה [ קציצות בדרך כלל , פירה אורז , וכל השאר חזה עוף גם] ארוחה אחרי אימון שחייה+חדרכושר:חביתה מ -3 ביצים ,חזה עוף[3חתיכות],קופסת טונה, קוטג ,ירקות. ארוחת ערב:קופסת טונה במים עם 2 לחם מיונז, קורנפלקס עם חלב. בין לבין אם רעבים אפשר לנשנש משהו :P .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת[חשוב!]

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    25/09/2008

האימון נראה על הכיפאק, זה טוב שאתה מגוון. אוכל: 4 ביצים זה המון. החלף ביוגורט או אפילו בשניים. שתי ביצים ביום זה די והותר. נקניקים - לא מתה על זה, לחמניות -עדיף מקמח מלא. קורנפלקס עדיף סוג "בריא" עד כמה שאפשר במגבלות הטעם, טונה אתה יכול בשמן זית. חסרות לי שתי מנות פרי שכנראה יכנסו לקטגוריה ה"נשנושים". אתה לא חייב לקבל וליישם את כל ההערות שלי, זו נקודה למחשבה. ברגע שאתה הופך את האוכל והאימונים לשגרה מהנה - אשרי וטוב לך - FOR LIFE . שנה טובה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מממ..

גיא...
    26/09/2008

תודה רבה , דבר ראשון , קורנפלקס זה לא קריטי בכלל. איזה 3 פרי ביום ככה אני יאכל. ונקנניקים זה אחלה אני לא מבין למה לא. בעיקרון כמו שאמרתי אני לא עושה פה שמירה הדוקה על אוכל הכי בריא שיש. ורק שתדעי יש כאלה שאוכלים 8 ביצים רק בבוקר! אז 4 בכל היום זה סבבה וזה אפילו טעים אם אתה יודע להכין טעים P:. הקיצר אני יתמיד בזה לבערך תקופה של חודש או משהו כזה אם אני יראה תוצאות אני ימשיך , ואם לא אני יחכה עוד חודש ונראה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי :)

ענת פלדמן
    26/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונאית?

אהרון
    26/09/2008

למה ללכת רחוק אם יש לך מול העיניים מומחית עם רקורד עשיר של הצלחות בשילוב כושר-תזונה? אין תחליף לניסיון ולראיה כוללת. לפי דעתי, ואני מצוי בנושא, פגישה פנים מול פנים תביא לך תועלת רבה בנוסף להדרכה המסורה והמקצועית בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה מיועדת ל"חסוי"

אהרון
    26/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני יגדל חוץ מזה

גיא...
    26/09/2008

אני גם יהיה חזק יותר? והאם גם כל הגוף שלי יגדל ? כי יש לי רגליים קטנות ואני רוצה שהן יגדלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו כנראה

ענת פלדמן
    26/09/2008

נצטרך לדבר גם עוד כמה חדשים או מספר שנים כדי שאוכל לראות שנרגעת כי אתה גדול והכל בסדר. בינתיים אתה יכול לנסות לפחות להפסיק לדאוג, להנות מההוה, מהבריאות טפו טפו מהגיל המדהים שלך. גיא -הכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו