שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    יוני
    26/09/2008

רציתי לישאול שאלה... אני בן 15 אני מיתאמן ארובי+(הרבה)אנארובי שנה+- ואני אוהב את זה אני מרגיש קצת תוצאות אבל ליפעמים אין לי מרץ אני נימרח בבית ולא עושה כלום אני אני יגרום לעצמי להתחיל לזוז? ועוד שאלה אני עובד על כול הגוף מישקלים קלים והרבה וכושר והכול ועדין יש לי בטן כזאת זה לא שאני שמן יש לי משהוא אני מרגיש לא בטוח שאני הולך בלי חולצה כאילו הבטן שלי רועדת וזה מאוד מפריעה לי לביטחון האישי שלי (ויש לי המון כזה חחח) נ.ב (גר ב אמריקה (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הי יוני מאמריקה

ענת פלדמן
    26/09/2008

איפה באמריקה?
    אם אין לך מרץ ואתה נמרח בבית לפעמים - מותר לך. זה בסדר. לעיתים לא ממש כדאי להילחם ולהתאמן בכוח ושווה להקשיב לגוף שלך.
    אם אתה עוקב אחרינו אז אתה כבר יודע שאי אפשר להמיס את הבטן רק על ידי תרגילי כוח אלא צריך באמת לשלב פעילות אירובית - אתה טוען שאתה עושה את זה הרבה אז זה טוב. מה זה "הרבה" ? חשוב גם לאכול נכון, לא ג'אנק או רק לעיתים רחוקות. יש לך תפריטים אצלי באתר וכמובן להמשיך עם תרגילי הכוח. עכישו כיון שאתה בארה"ב - כנס לWAL MART יש שם בעשרים דולר את פלטות הפוש אפ. הן מצוינות לעבודה על פלג הגוף העליון וגם על הבטן והגב. אין לי ספק שאם אתה מתחיל לאכול כמו שצריך, שם דגש על בריאות, ממשיך עם האירובי והתרגילים -אתה בדרך הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יוני
    27/09/2008

תודה רבה לכול העצות ואני לא ידעתי שהפלטות האלו גם עוזרות לבטן...

שאמרתי הרבה היתכוונתי ל יותר סיבולת לב מאשר כוח כי אני חושב שזה בעדיפות ראשונה משום מה....

ואם יש עוד עצות אני ישמח לישמוע...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    27/09/2008

דגש גם על תזונה, המשך עם האימונים וחוץ מהפלטות גם תרגלים לבטן. אני מצרפת דוגמאות. אתה גר בדיוק בצד השני של המפה מאיפה שאנחנו גרנו...
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליפוניה?

יוני
    27/09/2008

תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינגו :)

ענת פלדמן
    27/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו