מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענתחיים126/09/2008
היום מדדתי את בגדי החורף שלי וכל הג'ינסים ונדהמתי לגלות שמתוך 20 חולצות ארוכות רק 2 עולות עליי ויושבות כמו שצריך כל השאר פשוט צמודות ממש צמודות חח, גם בג'ינסים מתוך 8 עולים עליי 2 אני אומר לך זה ממש מפחיד חח יש לי ג'ינס ששנה שעברה היה גדול עליי באיזה 3-4 מידות והיום הוא קטן עליי! חח עכשיו באמת שמתי לב שאני גודל!! ועוד משהו שלא קשור החלטתי לעשות תוכנית כזאת 3 פעמים בשבוע אימון AXBXCXX וביום שבת לעשות ריצה של 30 דקות ולעשות אימון כללי עם משקל גוף של שכיבות שמיכה בתנוחות שונות מתח ובטן ככה לחיזוק של כל הגוף עם טווח חזרות של 15-20 חוץ ממתח שבו אני עושה מקסימום שזה בערך 6-8 חזרות. ועכשיו משהו לא כל כך קשור יש לנו בבית הספר שביתה מיום ראשון עד להודעה חדשה, זה משהו שועד ההורים בבית הספר אירגן בגלל שחסרים מזגנים וברזיות ועוד כמה דברים, ובקיצור יוצא לי שיש לי זמן להתאמן בבוקר ולאכול כמו שצריך וכמובן סוף סוף לישון כמו שצריך ובנוסף יהיה לי זמן אחרי צהריים לצאת עם חברים כי בימים רגילים של לימודים יוצא לי בערך 3 ימים בשבוע עם חברים אחרי צהריים ובלילה, מה שמאוד קשה כי פעם הייתי יוצא כל יום חוץ מיום שישי, ככה שתכלס זה שינוי גדול מאוד. ואני צריך עזרה בזמן האחרון אין לי תאבון בכלל אני כבר יומיים מכניס לגוף בקושי 2600 קלוריות לפני שבוע הייתי מכניס 2000 קלוריות עד השעה 5 בערב ככה שהייתי חוזר הביתה ואוכל שתי ארוחות של 500-600 קלוריות ואז אני מסודר אבל עכשיו אין לי מושג למה זה קורה מה את ממליצה לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו כי ממש לא בא לי עכשיו לרדת במשקל אלא להפך כי עכשיו חורף וזה הזמן לעלות הרבה ולחטב בקיץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ענת פלדמן27/09/2008אני שמחה לשמוע על השינויים והצמיחה ובעיקר שאתה מאושר מזה. אז יופי. גם תכנית האימונים נשמעת בסדר גמור, וכאמור תמיד טוב לגוון. לגבי האוכל: תקשיב לגוף שלך, אתה יודע את זה כבר. אין טעם לאכול סתם. תראה איך זה מסתדר עכשיו עם השביתה ועם החגים. דווקא בחגים אנשים חוששים מלהעלות במשקל והנה אתה עם דילמה הפוכה. אז בוא ניתן לזמן לעשות את שלו ואם זה ממשיך אז נדבר שוב. תהנה מהזמן הזה שהתפנה יכול להיות באמת ששינה טובה ובילוי עם החברים יחזירו את התאבון. שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
חיים127/09/2008שתהיה לך שנה טובה ומתוקה!! לך וכל חברי הפורום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, גם לך !
ענת פלדמן27/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)