ענת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת.
    גיא...
    27/09/2008

קבלי ביטול לגבי החדר כושר , היום הלכנו ואמרו שאסור יותר רק מגיל 17 ומעלה. אז אני כמובן עובר הביתה. שזה לא נורא. רציתי לדעת משהו , נכון יש כל מיני סוגי שכיבות סמיכה? הנה הם:שכיבות סמיכה בשיפוע חיובי - הידיים והראש גבוהים יותר מהרגליים וכך זה מקל על התרגיל. בנוסף התרגיל עובד על חלקו התחתון של החזה שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי - הידיים והראש נמוכים יותר מהרגליים וכך זה מעמיס יותר על הידיים. בנוסף התרגיל עובד על חלקו העליון של החזה שכיבת סמיכה בעמידת ידיים - מאמץ בעיקר את הכתפיים והשכמות, דורש איזון ידיים טוב בעמידה. שכיבת סמיכה ביד אחת - מקשה על התרגיל דורש שיווי משקל וסיבולת שריר. שכיבת סמיכה בידיים קרובות (נקרא גם יהלום) - מעביר את העומס לידיים ולכתפיים. שכיבת סמיכה בידיים רחוקות - מעביר את העומס לחזה כל אחד שמה עובד על מקום אחר בגוף וזה נראה לי ממש ממש טוב. אז האם לעשות את התוכנית שלי ככה: שכיבות סמיכה: מה שרשום למעלה. עליות מתח:מתח רגיל - מתח העובד בעיקר על הגב, ומעט על הכתפיים והשכמות. מתח רחב - מתח העובד בעיקר על השכמות ויד קדמית. מתח על יד אחת - מתח שדגש העבודה היא של היד האחורית וקצת הקדמית ולא ממש עובד על הגב והשכמות. סקוואט: סקוואט עם רגל אחת , סקוואט עם 2 רגליים. אופניים: עושה איזה כמה קילומטרים. ריצה: רק עם בא לי גם 3 קילומטר. כולל האוכל: אוכל: 6 ארוחות ביום. בוקר: חביתה מביצה אחת,איזשהו ירק , קפה ארוחת בית ספר: 3 לחמניות : אחת עם נקניק וחמאה ,שני עם חמאת בוטנים וריבה , שלישי עם נקניק עם חסה. ארוחת צהריים:מה שאמא מכינה [ קציצות בדרך כלל , פירה אורז , וכל השאר חזה עוף גם] ארוחה אחרי אימון שחייה+חדרכושר:חביתה מ -3 ביצים ,חזה עוף[3חתיכות],קופסת טונה, קוטג ,ירקות. ארוחת ערב:קופסת טונה במים עם 2 לחם מיונז, קורנפלקס עם חלב. זהו כעיקרון: האם נראה לך אני ירזה? אני גם שוחה דרך אגב. אבל האם השחייה והריצה והאופניים ירזו אותי? או שהתזונה יש בה מספיק אוכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת.

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    27/09/2008

התזונה על הכיפאק, אל תשכח את הפירות. לעשות את כל הסט שרשמת של שכיבות הסמיכה זה יותר מידי, במיוחד אם אתה עושה מתח. שווה לבחור כל פעם תרגיל אחד או לעבור סט אחר בלבד על כולם. לא מפתיע אותי שאין כניסה עד גיל 17, אני אפילו מסכימה עם המדיניות הזו. אתה לא תרזה, אתה בשלבי גדילה אוכל מספיק והכל בסדר . הכל בסדר :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

גיא...
    27/09/2008

הרגע עשיתי את התוכנית שרשמתי. זה קשה אבל אם אני מצליח זה טוב! כאילו נראה לי. ואני לא מתכוון לעשות את זה כל יום. אני רוצה לעשות את זה 4 פעמים בשבוע , וכל פעם את אותו תוכנית. אנני מקווה שכעבור חודש ומשהו אני יראה שינויים בשרירים. וגם שאני יגדל , עוד שאלה. לאכול איזה פרי לפני כל אימון? וכמה זמן אחרי האימון אני יכול לאכול את הארוחה הזאת:חביתה מ -3 ביצים ,חזה עוף[3חתיכות],קופסת טונה, קוטג ,ירקות.????? כי זאת הארוחה אחרי האימון שלי. אז תגידי לי בבקשה כעבור כמה זמן אחרי האימון לאכול אותה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה!

חיים1
    27/09/2008

אחי איך אתה מצליח לאכול את כל זה אחרי אימון? אני אוכל רק פרי רבע שעה אחרי ואז חצי קופסת קוטג' וקופסת טונה ומשם אני ממשיך כרגיל אכול, אה ולפני אימון אני אוכל אורז,פתיתים,קוסקוס,ספגטי ואיזשהו סוג של בשר או קצת טונה בערך 4 כפות. אני חושב שזה מוגזם לאכול כל כך הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    27/09/2008

אבל גיא יכול... גיא: את הפרי אתה יכול לאכול או לפני האימון כחצי שעה לפני או יחד עם ארוחת הצהרים או כרבע שעה אחרי האימון. זה לא ממש משנה. את הארוחה הגדולה שציינת לאחרי האימון אתה יכול לאכול כשעה אחרי האימון. בכלל לפני האימון, כשעתיים לפני אתה אוכל ארוחה עם פחממות -כמו שרשם חיים. תודה !
    פרי גם אפשר כארוחת לילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו