ריצה בחורף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה בחורף?
    חיים1
    27/09/2008

ענת החורף כבר מגיע ועכשיו כשאני חושב על זה, לא ממש קל לרוץ בחורף וגם לבצע פעילות אירובית כי לרוב יורד גשם וחוץ מזה הפעילות האירובית שלי תיקטן בגלל שבחורף לא משחקים הרבה כדורגל, אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לרוץ בזמן שיורד גשם (לא מבול) כי אני ממש לא רוצה ליפול חולה בחורף הזה. אז מה את אומרת זה בסדר לרוץ בגשם לפחות פעמיים בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה בחורף?

הוספת תגובה

• זו

ענת פלדמן
    28/09/2008

שאלה קצת בעייתית. כי תאר לך שאני אומרת לך שאין בעיה לרוץ בגשם וחס וחילילה שלא נדע קורה משהו או שאתה מחליק או שאתה מצטנן. לי אישית זה לא מפריע, אני עושה אימונים בחוץ אם הגשם קל והמסלול מאפשר זאת - אבל זה אישי. אם יש לך בבית מדרגות אפשר לעלות בריצה ולרדת בהליכה, לעשות את זה עם מוסיקה, לדעת שזה במקום ריצה ויש יופי של אימון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי

חיים1
    28/09/2008

הבנתי את הנקודה! בכל אופן אני אנסה לרוץ בזמנים שאין גשם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזהירות ובהצלחה

ענת פלדמן
    28/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו