מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודפי שומן, שוקל לעבור ניתוח.אבי27/09/2008
לענת שלום,
אני יודע שכבר התייעצתי איתך בעבר בפורום בקשר לעודפי השומן הרבים שהצטברו לי רק ואני מדגיש רק באזור הבטן, ולהגיד לך את האמת קצת התייאשתי ואני אפילו שוקל לעבור ניתוח.
כבר שמעתי וקראתי את כל אותם המלצות, אם זה תזונה נכונה ושמירה על כושר גופני וכ"ו וכ"ו, אבל אני בן אדם שקשה לו מאוד לשמור על תזונה נכונה וספירת קלוריות עקב הלו"ז היומי ואני חושב שאם הצלחתי להוריד קרוב ל 25-30 אז כנראה שזה איכשהו עובד למרות שאי אפשר לדעת אף פעם אם הדרך נכונה או לא ( לפי דעתי הדרך לא טובה ובריאה אבל אין מה לעשות ).
אני לא יכול לעשות דיאטה כפי שאני רוצה כי כרגע אני במצב של תת משקל ואנשים חושבים שאני אנורקס וצריך להשמין למרות שאני בכלל לא חושב כך, אבל מכיוון שרזיתי נשארו לי עודפי שומן רבים באזור הבטן ואינני יכול להוריד אותם, ואני לא חושב שהזמן בא לקראתי...
שאלתי היא מה את חושבת על כל העניין של ניתוחים למרות שזה קצת אבסורד לצפות לתשובה אחרת אבל בכל מקרה אני רוצה לנסות, האם ישנם עוד דרכים חוץ מתזונה נכונה וכ"ו? שקלתי לפתח את הגוף במכון כושר אבל גם הרעיון הזה ירד מהפרק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ענת פלדמן28/09/2008בפילוסופית החיים שלי ניתוח נכנס כאופציה רק כשכלו כל הקיצים, נוסו כל האופציות האפשריות ויש צורך אמיתי בעזרה חיצונית של סכין מנתחים. אני לא ראיתי אותך, לא חקרתי את המקרה שלך לעומק וקשה לי לתת חוות דעת אישית עבורך. זה לא אחראי מצידי לתת לך תשובה לכאן או לכאן. יש לי המון המון מה לומר בנושא, גם ברמה הפיזיולוגית וגם ברמה המנטלית אבל זה לא נכון לעשות את זה על דפי הפורום כי אתה מתאר מקרה מאד מסוים ששוב - עד שלא אכיר אותך ממש לא אוכל לתת חוות דעת אחראית. כאן נכנסת מבחינתי מגבלת הפורום כשכמה שאני רוצה לעזור - אני לא ממש יכולה. אם תרצה נוכל לניפגש במסגרת אישית ונבחן לעומק את האפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)