מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צורת האימוןיוסי28/09/2008
ענת שלום! תגידי כאשר אני עושה אימון גב,חזה,וכתפיים במה כדי להתחיל?,ולמה תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממש
ענת פלדמן28/09/2008לא משנה. אין סיבה... כדאי להתחיל בחימום דנאמי. ההמשך לשיקולך. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי אבל..
יוסי28/09/2008שיש שרירים קטנים ושרירים גדולים וצריך קודם לתחיל בקטנים שמעת על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ
ענת פלדמן28/09/2008אולי, לא זוכרת. אני מודה שאני רחוקה משמועות של חדרי כושר כי יש לי סטודיו פרטי. זה לא נשמע לי כזה קריטי אבל אולי יש בזה היגיין מסוים. עופר אולי יוכל להאיר את עינינו בנידון. ציינת שלוש קבוצות שרירים לא גדולות במיוחד. שרירי הכתף קטנים יותר אחר החזה ושריר הגב הגדול ביותר בין שלושתם. זה לא נשמע לי כזה משנה הסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר, "לפי הספר" זה הפוך
אהרון28/09/2008קודם הגדולים ובסוף הקטנים. ההסבר הוא שהקטנים משתתפים להפעלת הגדולים וכדי שהיא תהיה יעילה, השרירים הקטנים לא צריכים להיות עייפים. אבל אין להתייחס לזה כמו לתורה מסיני. יש אפילו הטוענים שעדיף כל פעם סדר שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני זוכר ככה..
אריק29/09/2008גדולים ואחרי זה קטנים.. בגלל זה גם עובדים על הקטנים פחות סטים, כי הם פעילים גם בשרירים הגדולים (למשל בדחיקת חזה הכתפיים והיד אחורית עובדות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה להתחיל
עופר קיס01/10/2008עליך להתחיל באימון חזה כיוון שגם אימון חזה וגם כתפיים מעמיסים על הכתף הקדמית שתהפוך לשריר מגביל. לכן התחל בחזה, עבור לגב וקנח בכתפיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
חיים102/10/2008איך אפשר לעשות גב כתפיים וחזה באותו אימון זה לוקח המון זמן לפחות שעה וחצי אם לא שעתיים ! בעיניי תוריד את הגב ותוסיף שריר קטן, יד אחורית אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר קיס
יוסי02/10/2008תודה על התשובה... ויש לי עוד שאלה שאני עושה אימון יד קדמית ויד אחורית, במה כדי להתחיל? תודה מראש יוסי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)