שאלה על אימון כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אימון כוח
    לול
    28/09/2008

רציתי לדעת מה ההבדל בין המוט שאני מוריד לחזה במכשיר המולטי טריינר (התפיסה שלי היא כ-20 סנטימטר לפני סוף המוט) לבין מתח. (ההבדל אני מתכוון על איזה שרירים 2 התרגילים עובדים) תודה חשוב לי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אימון כוח

הוספת תגובה

• לול

ענת פלדמן
    29/09/2008

כמה שאלות על מנת שהתשובה תהיה מדויקת. זה קשה בלי לראות מה בדיוק אתה עושה שם:
    מה אורך המוט? האם במולטיטריינר אתה בשכיבה או בישיבה? כל שינוי זוית חשוב. האם 20 ס"מ מהקצה זה אומר שהידיים ברוחב כתפיים? האם אתה מפעיל כוח גם בחזור או רק בהלוך?
    בעליית מתח עובדים הקדמי של הזרוע, התחת ראשי של הזרוע, הכתפיים, השכמות, גם החזה, אפילו הבטן וזוקפי הגו
    במוטלי אם אתה בשכיבה אז הגב מנוטרל פחות או יותר, עובדים בעיקר שרירי החזה אבל גם כתף וזרוע קדמית. אם אתה מפעיל כוח גם בחזור אז גם פועל התלת ראשי של הזרוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בישיבה

לול
    29/09/2008

אז מהתגובה שלך אני מבין ש-2 התרגילים עובדים פחות או יותר על אותם השרירים? (אני מחזיק את המוט טיפה יותר מרוחק הכתפיים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן

ענת פלדמן
    29/09/2008

כן, פחות או יותר על אותם שרירים, רוחב ידיים יעבוד בזויות שונות על שרירי החזה. כדאי לגוון בין שני התרגילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו