היי ענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת
    גיא...
    29/09/2008

תקשיבי יש משהו שאני ואח שלי דומים בו זה שאחרי שאנחנו אוכלים ארוחה גדולה נגיד כמו [ארוחת צהריים או ארוחת ערב] אנחנו איזה 5 דקות אחרי חייבים ללכת לשירותים. למה זה? ואיך אפשר למנוע את זה? ואיך הוא גם אחרי שהוא היה בשרותים הוא לא מרזה? כאילו כל פעם שאני אוכל אני רואה שהשמנתי טיפה אבל אז אני חייב לשרותים והכול חוזר לאותו מקום!!!!!!!!!!! נמאס לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    29/09/2008

זה טוב, יציאות בריאות זה דבר מצוין. אח שלך יותר גדול ממך בגיל. שאל אותו איך הוא היה ונראה בגילך. רוב הסיכויים שאתה תגדל לתפארת, בלי לחץ. אל תנסה למנוע את זה ואל תנסה לשנות את הטבע. ממה נמאס לך? התמקד בדברים הטובים שיש בך. נסה שוב לחזור לדברים שאתה כן אוהב בעצמך.
    בוא ננסה כזה דבר. קח דף ורשום את כל הדברים שאתה רוצה להיות ושאתה (עדיין) לא. כמו "גדול" "חזק" וכל מיני מילות מפתח חיוביות. הסתכל על הרשימה הזו וכעת תוסיף לפני כל מילה את המילה "אני". כי זה שלך, זה פשוט לוקח זמן. התמקד ברשימה הזו, בהרפיה מלאה מתוך קבלה עצמית ומודעות מוחלטת שכל דבר בעיתו, שהכל בסדר ושאתה בדרך הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו