היי ענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת
    גיא...
    30/09/2008

יש לי שני שאלות , היום אכלתי מלא בארוחת ערב של החג ובדקתי לפני הארוחה כמה אני שוקל ושקלתי 56 ואחרי הארוחה בדקתי ושקלתי 57!! האם זה הגיוני?\ עוד שאלה . הרגע עשיתי מתח עם 13 קילו עליי כאילו לקחתי את התיק הגדול של אח שלי מהצבא. את מכירה תיקים ממש גדולים . שקלית וזה שקל 13 קילו , שמתי עליי והצלחתי לעלות 4 עליות מתח אבל בקושי. האם זה בגלל שאני לא רגיל למשקל כזה עליי? אם הייתי במשקל הזה הייתי מרגיש אחרת נכון? בגלל שאני רגיל למשקל שלי כבר לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת

הוספת תגובה

• הגיוני

ענת פלדמן
    30/09/2008

מאד שאחרי ארוחה גדולה ואפילו קטנה או אחרי שתיה אתה שוקל יותר. וודאי. לכן מומלץ להישקל ממש על הבוקר כל פעם בשביל לראות יחסיות ושינוי אמינים יותר.
    לשאלתך השניה. ברגע שאתה שם עליך משקל. כמו תיק או משקולות אז ברור שיותר קשה לך. אם היית במשקל כזה ולא היית בכושר גם אז היה קשה לך. אנשים מרגישים את זה בדרכ הפוך - כשהם מורידים במשקל ובמקביל עובדים על הכושר הרבה יותר קל להם לבצע פעולות שקודם היו כמעט בלתי אפשריות עבורם. אתה גם רגיל עכשיו למשקל שלך וגם עוד לא התאמנת על משקל של עוד 13 קילו. יחד עם זאת זה נשמע לי משקל כבד ועומס גדול מידי על המפרקים ועל הגוף בכלל. אם אתה רוצה לתגבר את האימון הרעיון של התיק הוא יפה, אבל אם הוא שוקל 5 קילו זה מספיק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת הורדתי את המשקל

גיא...
    30/09/2008

שמתי 6 קילו עכשיו ואני שוקל עם המשקל 63 קילו. והצלחתי לעלות 10 עליות ואחרי זה אני עושה בלי ואני מצליח 15 עליות בלי להתאמץ אפילו אני חושב שזה אחלה דבר ועם זה אני יכול להגיע לתוצאות מאוד גבוהות! ממליץ למי שרוצה להשתפר. גם אני עושה עם זה שכיבות סמיכה. וסקוואט. האם כדאי גם לרוץ עם זה ? ואז אני ירגיש יותר קל בריצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיאקוש

ענת פלדמן
    30/09/2008

זה נשמע לי עמוס מידי לריצה, לא יודעת. תנסה ותקשיב לגוף שלך. אם זה מכביד מידי על המפרקים אז תוריד בעומס. זה נכון שזו דרך טובה להשתפר. אחרי שתרוץ עם זה ואחכ תרוץ בלי זה וודאי יהיה לך קל יותר. בזהירות בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גיא

יוני
    30/09/2008

שלום גיא. רציתי גם לשאול אותך. אתה עושה 30 מתח רצוף או בסטים? האם אתה יכול לרשום לי את תוכנית האימונים שלך כי אני מעוניין להשוות עם תוכנית האימונים שלי. ושאלה אחרונה, האם אתה רץ, שוחה, ורוכב על אופניים על מנת ללכת לתחרויות טריאתלונים? אם התשובה לשאלתי האחרונה היא כן אז אני מקווה עוד כחודש-חודשיים לראות אותך בתחרויות. דבר שני בקשר לריצה. ריצה זה הספורט האהוב עליי ולפי דעתי אם תרוץ עם משקל על הגב זה יכול לפגוע לך בגב. אני ממליץ לך או פשוט לרוץ מרחק גדול יותר או לרוץ על קצב מוגבר למרחק קצר יותר. אני יכול להחזיק על מרחק של 4 וחצי קילומטר בלי לרדת ממהירות של 11 קמ"ש, לעומת זאת אני רץ 3 ק"מ מעל 14 קמ"ש ועוד 1ק"מ הרפייה בקצב איטי והכל רצוף. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה.

גיא...
    01/10/2008

מממ.. אני עושה 30 סטים ב- 3 סטים. הפסקה של 10 שניות בין סט לסט. ובקשר לטריאתלון , לא ממש לא אני לא רוצה טריאתלון אני לא אוהב תחרויות. הנה התוכנית אימון: תוכנית אימון+אוכל שכיבות סמיכה רגיל: התרגיל עובד בעיקר על החזה וגם על הידיים [ סט 1 של 15] שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי - הידיים והראש נמוכים יותר מהרגליים וכך זה מעמיס יותר על הידיים. בנוסף התרגיל עובד על חלקו העליון של החזה[סט 1 של 15] שכיבת סמיכה בידיים קרובות (נקרא גם יהלום) - מעביר את העומס לידיים ולכתפיים.[סט1 של 15] שכיבת סמיכה בידיים רחוקות - מעביר את העומס לחזה [סט 1 של 15] נ.ב: שכיבות סמיכה 15 שניות מנוחה בין סט לסט. מחכים דקה וחצי לפני המעבר לתרגיל הבא. עליות מתח: מתח רגיל - מתח העובד בעיקר על הגב, ומעט על הכתפיים והשכמות[2 סטים של 11] מתח רחב - מתח העובד בעיקר על השכמות ויד קדמית.[2 סטים של 11] 15 שניות מנוחה בין סט לסט. מחכים דקה וחצי לפני שעוברים לתרגיל. סקוואט: סקוואט על 2 רגליים: 3 סטים של 15 15 שניות מנוחה בין סט לסט. שחייה: 3 פעמים בשבוע[לא עושים תוכנית אימון ושחייה באותו יום] ריצה: אחרי התוכנית אימון אופניים:אחרי ריצה. ואני לא עושה עם המשקל כי זה לא נוח. אני רק עושה במתח עם עוד 6 קילו עליי כדי שאני יוכל להתרגל למשקל כבד יותר ואז יהיה לי קל יותר לעלות עם המשקל שלי , ממליץ זה ממש ממש עוזר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית האימונים שלי

יוני
    01/10/2008

תוכנית טובה מאוד גיא. אבל עדיף שעל חזה תעבוד פחות מכיוון ששחייה מפתחת המון את שרירי החזה. אני יכול להמליץ לך על תרגילים טובים לבטן (חוץ מכפיפות בטן), וגם תרגילים טובים לכתפיים ורגליים. אתה יודע מזה מקבילים? אם לא אני אסביר לך. ואם אתה מעוניין שאני אגיד לך את תוכנית האימון שלי אז רק תבקש. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע מה זה מקבילים

גיא...
    01/10/2008

תן את האימון שלך בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה באינטרנט

יוני
    02/10/2008

ביום ראשון אני ארשום לך את תוכנית האימון שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו