ענת קבלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת קבלי
    חיים1
    01/10/2008

עדכון לפני שבועיים שקלתי 69 ועכשיו אחרי שבועיים 71 עליתי 2 ק"ג וגם באימונים אני מתחיל לעלות במשקלים יותר מהר, ועכשיו אני מנסה לעלות כל 2 אימונים כאילו לעבוד עם משקל מסוים במשך שני אימונים ובאימון שאחריו לעלות ב1.25 ויותר עם אפשר, ועוד עדכון יום ראשון הצלחתי לעשות 5 מתח בסוף אימון של גב מה שאף פעם לא הייתי מצליח כי הגב כבר היה מותש, הייתי מצליח תמיד 2-3 ובסט אחרון 1 בקושי ועכשיו הצלחתי 5 זהו לבנתיים אני ימשיך לעדכן ! ועכשיו שאלה: למה שאני מסתכ בחלונות של מכוניות על הידיים שלי אז הן נראות מפותחות ויפות וכשאני מסתכל בבית במראה אז זה לא נראה ככה?? יכול להיות בגלל התאורה ? או שחלונות של מכוניות פשוט מגדילות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת קבלי

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    01/10/2008

שמחה על העדכון ! וכל הכבוד !
    כן, השתקפות דמותינו יכולה להשתנות לפי סוג הזכוכית - אם זה מראה או שמשה. יש אפילו הבדלים בין מראות. אם עושה לך טוב להסתכל על עצמך מול שמשת מכונית -עשה זאת. אני בעד "משקפיים ורודים" על מנת לרומם את מצב רוחינו מבפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו