מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההמלצהליאל03/07/2007
אני בחורה בת 19 ,רציתי לדעת מה ההמלצה מבחינת ספורט ,כמה זמן מומלף לעשות ובאיזו תדירות ,אם אני רזה אך אין לי בטן קשה ז"א שהיא קצת שומנית נקרא לזה כך ,כמה כפיפות בטן אני צריכה לעשות כדי למצק אותה שתראה די שרירית [לא קוביות]ואחרי כמה זמן אוכל לראות תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לכושר גופני לפי ACSM
עופר קיס03/07/20071.אימון התנגדות(משקולות 2-3 בשבוע. מחזור אחד של כ 8 תרגילים לקבוצות שרירים גדולות
כגון: רגליים, חזה, גב עליון, כתפיים , ידיים, גב תחתון ובטן .8-12 חזרות בכל מחזור ולהגיע לתחושה שקשה לסיים את המחזור
2. פעילות אירובית מתונה של כ 30 דקות ביום רציפה או מחולקת למספר קטעים ביום
3. תרגילי גמישות למפרקים העיקריים.
זה לבריאות - כל מה שמעבר ישפר עוד יותר יכולת גופנית.
לגבי הבטן. יום כו יום לא 2-4 מחזורים של תרגילים שוניםכ 15-20 חזרות בקצב מתון, עד להרגשה
של כאב נעים שנובע מהיווצרות חומצת חלב בשריר - מנוחה של 20 שניות והלאה למחזור הבא.
בהצ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמינון הנכון
חיים בכושר04/07/2007אימוני כוח רצוי לבצע יום כן יום לא שכיבות סמיכה גם הם אימוני כוח וגם כפיפות בטן.
תרגילים לגב תוסיף מתח ואז תוכל לבצע מתח במצב רחב או צר
עקרונות חשובים : לבצע תנועה נקיה בלי ניעות מיותרות, להעמיס על השריר כול פעם קצת יותר
זה יכול להתבצע ע"י קיצור משך זמן המנוחה בין סט לסט או הגדלת מספר הסטים או הגדלת העומס לדוגמא בשכיבות סמיכה אפשר להעביר את משקל הגוף לכיוון יד מסויימת ולבצע את התרגיל אך לאחר מכן לבצע את אותו התרגיל עבור היד השניה.
[a href=http://www.fitlife.co.il id=link]מאמן כושר אישי - חיים בכושר[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)