מדריך חדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריך חדר כושר
    יוסי
    03/10/2008

ענת חשבתי לעשות קורס מדריך חדר כושר כמה מרווויח מדריך חדר כושר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריך חדר כושר

הוספת תגובה

• אני

ענת פלדמן
    03/10/2008

במקרה יודעת כמה הם מרויחים בקליפורניה, אני ממש לא יודעת פה. אבל זה לא הרבה. אם תצליח לשלב עבודה גם כמאמן אישי, כזה שמגיע לאנשים הביתה או שהם באים אליו, במידה ויהיה לך סטודיו וציוד, אז תוכל להרויח ממש יפה. אני ממליצה לך ללמוד 4 שנים בוינגייט ולא רק את הקורס עצמו. אם זה ממש מעניין אותך וזו דרך חיים עבורך כדאי להתמקצע, להעמיק כמה שיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

יוסי
    03/10/2008

תראי אני חייל, עוד חצי שנה אני משתחרר ובאמת חשבתי לעשות אחרי הצבא ללמוד 4 שנים בווינגיט לעשות תואר בחינוך גופני, כי ספורט זה אחד הדברים בשבילי הכי מעניינים. הבעיה שלפי דעתי אין מה עשות עם תואר בחינוך גופני. תחומי עיסוק אפשריים הם מורה בבית ספר יסודי או תיכון או אמרו לי גם הדרכה ורכוז של פעולות הספורט, ומנתנסים הכי רציני זה להיות מורה בבית ספר אבל בינינו כמה מרוויח היום מורה? על הפנים... אני חושב שאין מה לעשות עם התואר הזה... מה את אומרת ענת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון

ענת פלדמן
    03/10/2008

יחד עם זאת וינגייט זה המוסד מספר 1 בארץ בכל הקשור לתחום הספורט וגם בעל שם בינ"ל.
    1. אם אתה רואה עצמך כמדריך חדר כושר אתה עושה בשנה ג' התמחות בתחום, והרי לך מקצוע מעולה
    2. אתה מחזיק כלים וידע שאין מה לעשות -גם בשנה אינטנסיבית וברמה גבוהה -כי קורסי המאמנים שם מעולים, לא משתווים לחרישה מעמיקה של 4 שנות מסלול. אנטומיה, פיזיולוגיה כללית ושל המאמץ, פסיכולוגיה של הספורט, פיזיקה, ביומכניקה ועוד ועוד וכמובן מקצועות הספורט עצמם. אתה זוכה בראייה רחבה ומעמיקה שתתרום מאד לרמתך המקצועית כמאמן
    3. אם אתה אוהב את התחום אתה מקבל המון ידע כללי לגבי הגוף שלך. זה מרתק כי אתה משתמש בזה בחיי היומיום. אני זוכרת למשל שלמדנו באנטומיה על בקע מפשעתי (הרניה, שבר) ויומיים אחכ היה לי ניתוח כזה. זה היה הזוי ומופלא (אירוני, הא?) אבל ידעתי בדיוק מה הרופאים עושים שם.
    הקיצר: אתה לא מפסיד 4 שנים, אתה מרויח המון לחיים בכלל ואם אתה רוצה להיות מאמן כושר - אז על אחת כמה וכמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל טוב ויפה..

יוסי
    03/10/2008

הכל טוב ויפה, ואני מסכים איתך על כל מילה שאמרת, אני רואה את הספורט כמקצוע שאותי בכל אופן הכי מעניין בעולם, ואני בטוח שה-4 שנים האלה יכולות להיות מאוד מעניינות. אבל בואי נסתכל רגע קדימה, אוקי עשיתי את ה-4 שנים האלה. מה עכשיו? להיות מדריך חדר כושר? בשביל זה למדתי 4 שנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א', ב' ו-ג'

ענת פלדמן
    03/10/2008

א. בדיוק מה שעבר לי בראש שלמדתי שם. אבל אתה לא יודע לאן דברים יובילו.
    ב. מדריך בחדר כושר, מדריך פרטי, אולי תשלב עם זה עוד כמה תחומים כמו תזונה. למה להנמיך? אתה יכול להיות המדריך הכי טוב הכי חכם הכי מוצלח והכי מבוקש ולעזור לאנשים לשנות את החיים שלהם. מדהים, לא?
    ג. מה שאתה עושה עכשיו זה לחסום את עצמך מראש. האם יש לך דברים אחרים שמעניינים אותך? עוד משהו עומד על הפרק? אם לא ממש, אתה יכול למקסם את הלימודים ולעשות מהם הכי נכון וטוב לעצמך. במשך הזמן תגבש רעיון בדיוק מה מעניין אותך. לקראת שנה ג' העניינים מתבהרים. אני לא מכירה אף מורה להתעמלות שיצא משם, אנשים פרחו למקומות נפלאים אחרים. ההתנסות בבתי הספר כחלק מתכנית הלימודים נותנת המון, לך כבן אדם, היא תורמת לביטחון העצמי, עמידה מול קהל, התנסות עם קשיים. הקיצר - אני יכולה להרחיב עוד ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

יוסי
    03/10/2008

שאת אומרת: אני לא מכירה אף מורה להתעמלות שיצא משם, אנשים פרחו למקומות נפלאים אחרים. מה הם עושים היום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי' , ממה שאני יודעת כי אני לא

ענת פלדמן
    03/10/2008

ממש בקשר איתם

-שפחתך הנאמנה.
    - זוג שהתחתן משם פתח מכון כושר והם מנהלים סניפים, בת הזוג נשארה גם להרצות בוינגייט ובעלה גם מפרסם מחקרים בפיזיולוגיה של המאמץ
    - חברה לשעבר מנהלת קייטנות ופרוייקטים לילדים
    - מאמן כדור-סל בכיר ברמת השרון
    -תזונאית שהמשיכה להתמחות ברחובות
    -חברה ששלחו אותה מוינגייט להתמחות בארה"ב בתחום של ניהול פרוייקטים בספורט
    - חברה לשעבר מאמנת כושר אישית
    - מישהי שעובדת בבתי חולים בבדיקות מאמץ ותפקודי לב.
    זה כמו שמהפנימיה הצבאית של הריאלי (הייתי חונכת שם) אומרים שיצאו המפקדים הטובים בצהל, אז מוינגייט יוצאים עם כלים מעולים בכל הקשור לספורט.
    זה נכון שחלק יצא ללימודי המשך, אבל שוב, אתה לא יודע לאיזה כוון זה ימשוך אותך. ואולי זה יעשה לך חשק להמשיך להעמיק בתחום מסוים. יש להם עכשיו תואר שני מה שלא היה בזמני ומלגות ללימודי דוקטורט בחו"ל, לפי מה שראיתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוייי אני בבילבול רציני

יוסי
    03/10/2008

לא יודע מה לעשות עם עצמיי.....:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חמוד

ענת פלדמן
    03/10/2008

ההתלבטות הזו היא טובה, עד כמה שזה נשמע מוזר. זה גורם לך לשאול שאלות, לחפור בפנימיות שלך, זה חלק מתהליך ההתבגרות וזה חשוב להמשך הדרך. כולנו עוברים את זה וזה טוב.
    אם אתה רוצה אתה יכול לבוא אלי לטיפול NLP ונשאל את תת המודע שלך. נשחרר חסימות ונמגנט מציאות ובעיקר תתחזק לקראת ההמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי ולכל המבולבלים

ענת פלדמן
    03/10/2008

יום ג', 9 בספטמבר 2008

תיהנו מהחיפוש

ידיד שלי היה שקוע בדיכאון אתמול, בטענה שהוא עדיין לא "גילה את הייעוד שלו".

אמרתי לו, תהנה מהחיפוש כמו מהגילוי.

אם אתם מגלים שאתם מתוסכלים מכך שלא עמדתם בציפיות רוחניות מסוימות, תירגעו - אתם בחברה טובה. משה רבנו. ישו. הבעל שם טוב.

במשך שנים אמי לימדה אותי, שאם אתם מחפשים את הדרך הרוחנית, אתם כבר בדרך. החיפוש אחר רוחניות הוא רוחניות.

העובדה שאתם מחפשים את הייעוד שלכם - ואפילו נסערים מכך שאינכם מוצאים אותו - היא היציאה מהטבע שלכם הדרושה כדי לקרוע את המסכים שחוסמים את הראיה שלכם.

היום, העריכו את האומץ להיות במסע הזה. חדשו את ההתחייבות לחפש את הדבר שאליו אתם מתחברים, בלי ציפיות. כל עוד לא תחדלו לנסות, לא תוכלו להיכשל.

כל טוב,
    יהודה ברג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת

יוסי
    03/10/2008

את צודקת פשוט אני עוד מעט משתחרר מהצבא...ואני מבולבל מה לעשות מה לא לעשות לא יודע אם זה מתאים לי התואר בחינוך גופני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם

ענת פלדמן
    04/10/2008

יש עוד משהו שעומד על הפרק? משהו שאתה טוב בו או מעניין אותך להמשיך ולפתח? קח לך דף ורשום עליו לגבי כל אחד מהתחומים שאתה חושב עליהם את הבעד והנגד. לפעמים רשימה שכזו "כן" מול "לא" יכולה לסדר מעט יותר את הדברים בראש.
    וגם לא סוף העולם להתחיל, להתנסות ולשנות. אגלה בסוד שלמדתי שנה כלכלה באונ' לפני ששיניתי כוון. ולא קרה לי כלום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

יוסי
    04/10/2008

אמרת לי שיש לך חברה ,שלמדה איתך והיום היא עובדת בבתי חולים בבדיקות מאמץ ותפקודי לב זה ניראה לי מעניין דווקא, את בקשר איתה? אולי אני יכול לקבל קצת פרטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורי

ענת פלדמן
    04/10/2008

לא, ממש לא. אבל אתה יכול לברר בוינגייט על מגמת ההתמחות הזו. הם וודאי יתנו לך פרטים לגבי אפשרויות שיבוץ בתחום. אולי אפילו רשום באתר שלהם, אבל שווה בכל מקרה לדבר שם עם מרכז המגמה או אפילו המזכירות בתור התחלה. אם יש לך זמן ואתה לא גר רחוק אתה יכול לבקש אישור מיוחד להגיע להציץ ולהתרשם. אולי לדבר עם סטודנטים או לקבוע פגישה עם אחד המרצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה ישר מתחיל לימודים?!

גיא...
    04/10/2008

כמו כל חייל נורמלי, תתחיל לעבוד בעבודה מזדמנת, תרוויח כסף , תעלה על תיק , ותקנה כרטיסים לחו"ל[ממליץ על דרום אמריקה,וניו זילנד] אתה עדיין צעיר [ למרות שאני יותר צעיר ממך]. צא לטייל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו