מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לי אלייךיהודה03/10/2008
אם אני נמצא בכושר טוב.. ואני רוצה להגיע לכושר שיא.. זה אפשרי להגיע תוך חודש לכושר שיא עם 6 פעמים בשבוע? (1.ריצה אירובית 32-35 דק' שיא היכולת2.אימון כוח (חדר כושר אימון סבולת שריר שעתיים אימון פלג גוף עליון כולו)3. פארטלק בלי מנוחה(23-25 דקות שמחולקות ל 9-13 ספרינטים ובניהם ריצה בקצב טוב שלא יורד את דופק 130) 4.אימון כוח 5.הפוגות עצימות בעליה,ספרינט אחורנית בעליה,פסיעות בעלייה, 6.אימון כוח) הערות: דופק במנוחה 52 וכשעשיתי בדיקה הייתי דופק 156 שזה לא גבוה במיוחד אבל רציתי לבדוק תוך דקה כמה אני מגיע והגעתי ל 84
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה בן 18,
ענת פלדמן04/10/2008נכון? אם אתה כבר בכושר טוב אין מניעה לתת פוש באימונים. אבל למה בוער לך (תוך חודש) , ולמה לכושר שיא? אין בעיה בעיקרון לפי מה שאתה בתאר להגיע לשם אבל קשה לשמור על שיא. כלומר לאורך זמן יהיה לך אולי קשה להתמיד במשטר אימונים נוקשה ואז אחד מהשניים: או שתישבר לגמרי ותפסיק להתאמן או שחלילה תישבר. כלומר באימון יתר. האם אתה מתכונן לתחרות? מבדקים בצבא? אני תמיד בעד מתינות ו"הכל במידה". נסה את תכנית האימונים הזו שרשמת, הקשב לגוף שלך. אם זה בסדר לך אז תמשיך וודאי תשפר את הכושר. האם זה יהיה כושר השיא שלך? יכול להיות, אבל תחשוב על מה שרשמתי. לפעמים שווה להיות בכושר טוב לאורך זמן מאשר בכושר שיא לתקופה קצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)