השפעת אקומפליה על הפעילות הגופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת אקומפליה על הפעילות הגופנית
    אבי
    04/10/2008

אני התחלתי בטיפול תרופתילהרזייה-כדורי אקומפליה בעיקר כי השמנתי מאד בבטן שאלתי היא האם זה אמור להשפיע על הספורט שאני עושה האם אפשר לעשות פחות (אני מתאמן 5 פעמים בשבוע) וגם אם יש תרגילים מיוחדים שאסור או כדאי לעשות בעקבות השימוש בתרופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם

ענת פלדמן
    05/10/2008

זו פרסומת סמויה ? שאלה שעברה גם בפורום השכן שלי? בשביל הסיכוי הקטן שזו שאלה תמימה אומר שהרופא שהמליץ לך עליה וודאי נתן לך הוראות לגבי פעילות גופנית המותאמת לך אישית, ובמיוחד אם אתה כל כך פעיל. אם אתה אוכל מאוזן ובריא וממילא מתאמן אתה יכול לוותר על התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שאפרסם תרופה?!!!

אבי
    06/10/2008

ניסיתי לא מעט תרופות בחיי ואם הייתי מקבל כסף עבור השימוש בהן או הדיבור עליהם הייתי היום הרבה יותר עשיר או לפחות פחות עני... בכל מקרה,תודה על התשובה הרופא לא דיבר איתי על הפעילות הגופנית וגם נכון שאני מאד פעיל אבל עד היום זה לא עזר לי מספיק ולכן אני מנסה כבר כמה זמן תרופות הרזייה, תאמיני לי שבלית ברירה, אם יכולתי לא הייתי מתקרב אליהן אבל לא הצלחתי....לצערי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי יש כאלו שמנסים

ענת פלדמן
    06/10/2008

את מזלם בפרסום חינם ועוד אצל מאמנת\מטפלת שמאמינה בטבעי, בריא כושר ותזונה נכונה... אז סליחה. כיון שכמו שהבנת אני לא מכירה את התרופה -קראתי\ראיתי[שמעתי כמו כולם, אבל קטונתי מלהמליץ לך על פעילות זו או אחרת. שווה בהחלט להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי איסור על תרגילים מסוימים. אם אין - חזור אלי ואתן לך כמה המלצות. יחד עם זאת אני בטוחה שקיבלת הוראה לאכול נכון ולהתאמן. אני מאחלת לך שתמצא את הכוח שקיים בך לעשות זאת, ובקרוב להאמין בעצמך וביכולות שלך ולא בתרופה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו