חשמל סטטי מוגזם בריצה בהליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשמל סטטי מוגזם בריצה בהליכון
    רועי
    05/10/2008

יש לי הליכון של YORK עם ידיות מתכת, כל 2 דקות אני מקבל מהידיות עקצוץ דיי חזק של חשמל סטטי שממש מפריע לעניין, בדר"כ אני נשבר אחרי 3 פעמים בעצבים ש"זה לא שווה את הסבל" ויורד. הציעו לי לחבר חוט חשמל מבורג בהליכון לבורג בקיר, לא עזר. הציעו לי לשים מגבות לחות על הידיות, זה עזר ל10 דקות. הציעו לי לשים כפפות, לצערי הכפפות שלי עם פתח קטן מאחורה אז זה פשוט קורה לעיתים רחוקות יותר אבל כנראה מכוון שזה נותן ליותר חשמל סטטי להצטבר אז זה פשוט מכה חזקה יותר. אין לי מושג כבר מה לעשות, אני לא רוצה לוותר על אימון, במיוחד שסוף-סוף כבר יש לי הליכון בבית ואני יכול להתאמן כמה שבא לי מתי שבא לי, אבל זה מה שעוצר בעדי.... תודה רבה רבה מראש על כל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיון

ענת פלדמן
    05/10/2008

אחרון, כי גם לי היה את זה מההליכון שלי (שהוא מקצועי ברמות) וזה עבר. האם יש לך מגנט ביטחון כזה שמחובר למכשיר ואתה אמור לשים אותו על הבגד לביטחונך האישי? כלומר שאם חלילה קורה משהו החוט ניתק והמכשיר מפסיק לעבוד. ואף פעם לא מתחברים. אז זהו, שאם יש לך אחד כזה תחבר אותו לבגד.
    האם המכשיר שלך עומד על שטיח? על פרקט? ריצפה?
    קח את הדגם והמספר וכנס לאינטרנט, YORK זו חברה רצינית וודאי יש להם אתר בינ"ל עם שאלות ותשובות.
    ושורה תחתונה: כדאי כמעט ולא לגעת בידיות בכל מקרה, זה מוריד את עצימות האימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

רועי
    06/10/2008

יש לי חוט לעצירה אוטומטית ואני תמיד שם אותו על הבגד. ההליכון הוא על שטיח (שטיח מקיר לקיר, זה לא שיש לי ברירה). אני כמעט ולא נוגע במוטות בצד אבל זה מחשמל אותי גם אם היד שלי עוברת סנטימטר מהמוט. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק את המכשיר כי אני דיי בטוח שיש בעיה עם ההארקה, אבל עד שהוא יבוא (תקופת חגים, בלאגן) זה יכול לקחת זמן וחבל לי להפסיק להתאמן בגלל זה, למישהו יש פתרון זמני ולא מסוכן? האם אני יכול להאריק את עצמי למוט? (חוט מתכת מהידית ליד שלי, משהו בינוני שלא יגביל את התנועה וגם לא יתקרב לרגל) ? תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתיעץ

ענת פלדמן
    06/10/2008

עם בעלי, הוא מהנדס חשמל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר המהנדס:

ענת פלדמן
    06/10/2008

חוט מתכת מהמכשיר להארקה. באותה נשימה הוא גם אמר שלא תעשה את זה כי טעות אחת ואתה מתחשמל. עצה ידידותית: לחכות לטכנאי, בינתיים לרוץ בחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו