מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשמל סטטי מוגזם בריצה בהליכוןרועי05/10/2008
יש לי הליכון של YORK עם ידיות מתכת, כל 2 דקות אני מקבל מהידיות עקצוץ דיי חזק של חשמל סטטי שממש מפריע לעניין, בדר"כ אני נשבר אחרי 3 פעמים בעצבים ש"זה לא שווה את הסבל" ויורד. הציעו לי לחבר חוט חשמל מבורג בהליכון לבורג בקיר, לא עזר. הציעו לי לשים מגבות לחות על הידיות, זה עזר ל10 דקות. הציעו לי לשים כפפות, לצערי הכפפות שלי עם פתח קטן מאחורה אז זה פשוט קורה לעיתים רחוקות יותר אבל כנראה מכוון שזה נותן ליותר חשמל סטטי להצטבר אז זה פשוט מכה חזקה יותר. אין לי מושג כבר מה לעשות, אני לא רוצה לוותר על אימון, במיוחד שסוף-סוף כבר יש לי הליכון בבית ואני יכול להתאמן כמה שבא לי מתי שבא לי, אבל זה מה שעוצר בעדי.... תודה רבה רבה מראש על כל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון
ענת פלדמן05/10/2008אחרון, כי גם לי היה את זה מההליכון שלי (שהוא מקצועי ברמות) וזה עבר. האם יש לך מגנט ביטחון כזה שמחובר למכשיר ואתה אמור לשים אותו על הבגד לביטחונך האישי? כלומר שאם חלילה קורה משהו החוט ניתק והמכשיר מפסיק לעבוד. ואף פעם לא מתחברים. אז זהו, שאם יש לך אחד כזה תחבר אותו לבגד.
האם המכשיר שלך עומד על שטיח? על פרקט? ריצפה?
קח את הדגם והמספר וכנס לאינטרנט, YORK זו חברה רצינית וודאי יש להם אתר בינ"ל עם שאלות ותשובות.
ושורה תחתונה: כדאי כמעט ולא לגעת בידיות בכל מקרה, זה מוריד את עצימות האימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
רועי06/10/2008יש לי חוט לעצירה אוטומטית ואני תמיד שם אותו על הבגד. ההליכון הוא על שטיח (שטיח מקיר לקיר, זה לא שיש לי ברירה). אני כמעט ולא נוגע במוטות בצד אבל זה מחשמל אותי גם אם היד שלי עוברת סנטימטר מהמוט. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק את המכשיר כי אני דיי בטוח שיש בעיה עם ההארקה, אבל עד שהוא יבוא (תקופת חגים, בלאגן) זה יכול לקחת זמן וחבל לי להפסיק להתאמן בגלל זה, למישהו יש פתרון זמני ולא מסוכן? האם אני יכול להאריק את עצמי למוט? (חוט מתכת מהידית ליד שלי, משהו בינוני שלא יגביל את התנועה וגם לא יתקרב לרגל) ? תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתיעץ
ענת פלדמן06/10/2008עם בעלי, הוא מהנדס חשמל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר המהנדס:
ענת פלדמן06/10/2008חוט מתכת מהמכשיר להארקה. באותה נשימה הוא גם אמר שלא תעשה את זה כי טעות אחת ואתה מתחשמל. עצה ידידותית: לחכות לטכנאי, בינתיים לרוץ בחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)