ענת כמה שאלות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת כמה שאלות!
    חיים1
    06/10/2008

אוקי אז בנתיים אני מתאמן טוב ואוכל טוב ועכשיו יש לי כמה שאלות שאני צריך תשובה עליהם. 1. החליטו לפתוח לי ולעוד מספר חברים שלי קבוצת כדורגל לקט רגל עם מאמן מסודר ומשחקי ליגה. ועכשיו אני החלטתי לבוותר בכלל על ריצות כי האימונים עורכים כשעתיים כל אימון ויש לי 2-3 אימונים בשבוע ככה שמבחינת אירובי אני סגור אבל מה אני לא רוצה לרדת במשקל את חושבת שזה יותר מדי??? או שפשוט בימים שיש אימון כדורגל אז פשוט אני יעלה את הצריכה שלי ל3500 קל' כי בנתיים אני אוכל 2900-3100 ובערך 150-160 גרם חלבון ופחמימות 300-400 אבל הבעיה שיש ימים שיוצאים גם על יום אימון רגיל (לפי תוכנית האימונים שלי) אז מה את אומרת לאכול יותר וכך אני יצליח באמת לעלות ולא לרדת ??? 2. כמה בממוצע אני שורף באימון משקולות לפי התוכנית ששלחתי לך במידה והיא בעצימות גבוההה ובכל אימון אני מזיע כאילו חזרתי מריצה??? כנ"ל לשעה-שעה וחצי של כדורגל??? 3. זה טוב לעלות כל שני אימונים במשקלי העבודה כלומר: אני עושה שכיבות שמיכה עם 10 ק"ג בסט הראשון אז שבוע אחר כך אני עושה אותו דבר ושבוע אחריו אני יעשה שכיבות שמיכה עם 11.25 ק"ג זה נראה בסדר נכון?? זה יעזור לי יותר מבחינת העלייה בשריר וגם בחוזק?? 4. בדרך כלל יוצא לי בתוכנית החדשה לעבוד כמעט בכל אימון על בטן כי אני מתאמן שעה וחמש דקות בערך בכל אימון ואז אני מוסיף עבודה על בטן של בערך 10 דקות זה מספיק נכון??? ענת בבקשה תעזרי לי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת כמה שאלות!

הוספת תגובה

• הי חיים1

ענת פלדמן
    06/10/2008

1. נשמע מצוין, אתה אכן לא צריך לרוץ בנוסף וכדאי לשמור על מאזן קלורי. בכל מקרה תהיה בקשר עם המשקל שלך, הישקל פעם בשבוע ותראה אם ירדת במשקל.
    2. וואו, זו שאלה קשה לי. זה כל כך תלוי . אתה יכול להכניס את זה למחשבונים, יש כאן ב BEOK וגם באתר שלי יש קישורים לכמה מהם, ועדיין זה יתן תמונה כללית מאד. שעון דופק - פולר יכול לתת תמונה אמינה יותר, אם יש לך אחד כזה. אם לא - העזר בינתיים במחשבונים לפי הגובה גיל משקל וסוג פעילות
    3. נראה בסדר גמור, אתה כרגיל מקשיב לגוף שלך ורואה אם זה לא עומס יתר
    4. כן. זה נשמע מספיק
    זה עוזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת מאוד!!

חיים1
    06/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    06/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

חיים1
    07/10/2008

היום אני מחליט לוותר על האימון שאמור להיות על חזה ויד אחורית, הסיבה היא חוסר חשק להתאמן אז החלטתי לעשות 4 סטים של שכיבות שמיכה מקס' חזרות וכפיפות ספסל ליד אחורית 4 סטים מקס' חזרות ובטן 10 דקות, אני עושה את זה כי אני מרגיש שפתאום אין לי את החשק הזה להתאמן אז החלטתי במקום להתאמן ושהאימון לא יהיה הכי אפקטיבי וטוב לעשות אימון קצר שעדיין יעזור במשהו. כי אני מעדיף להתאמן ולעשות אימון גם עם הוא קצר מאוד אבל הוא טוב מאשר לעשות אימון יותר ארוך ולגלות שאני לא משקיע הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה בהחלט !

ענת פלדמן
    07/10/2008

כל הכבוד, זה מה שנקרא להקשיב לגוף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו