ענת צריך עזרה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת צריך עזרה מהירה
    חיים1
    07/10/2008

בכיפור אני צם אז זה אומר שאני יירד במשקל משמעותית הכוונה לקילו או שתיים או שאני יירד כמה מאות של גרמים ??? ואני ממחחר שותה הרבה מים ואוכל הרבה פחמימות וחלבונים, אני רוצה לסגור את ה3200 קל' ו170 גרם חלבון עד סיום הארוחה המפסקת ככה שמחר הולך להיות קשה. אני אצטרך לאכול כל שעתיים- שעתיים וחצי וארוחות של 600-700 קל', ומחר אני מתכוון לאכול בערך 5 ארוחות. אז זה בסדר נכון?? וכמובן שאחרי הצום אני ישתה הרבה מים ויאכל הרבה פחמימות וחלבונים כדי להחזיר את הגוף למצב הניטרלי ואז יום למחרת לחזור ל3200-3300 קל' זה נשמע בסדר נכון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת צריך עזרה מהירה

הוספת תגובה

• תגובה

אטל
    08/10/2008

לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיים

ענת פלדמן
    08/10/2008

כדאי להמשיך ולאכול כרגיל, לא לדחוף ולהעמיס על הגוף. גם אם אתה מוריד מעט במשקל אחרי צום (לא משמעותי) הכל חוזר לקדמותו כמעט מיד. גם אחרי הצום רצוי לאכול בהדרגה. לשתות קודם כוס תה עם פרוסת עוגה או משהו קל, ורק אחרי כרבע שעה לאכול, בזהירות.
    צום קל !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה

חיים1
    08/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו