חוסר כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר כושר גופני
    אור
    08/10/2008

אני בת 64, ומצבי הגופני ירוד. אין לי כוח. כשאני קמה מהכסא יש לי סחרחורת, ודפיקות לב מהירות הרבה פעמים, קשה לי ללכת, [שברתי רגל לפני 9 חדשים] ובכלל כאילו אני מרגישה את הלב שלי כל הזמן, לחץ הדם עולה ויורד, לפעמים עולה גבוה מאד. מיפוי לב היה בסדר, ואני לוקחת כדורים ללחץ דם ולהרגעה בכמויות. כל הרופאים אומרים שאני צריכה לעשות כושר גופני. רק המחשבה מעייפת אותי. אבל אם כבר אחליט לעשות כושר מה אתם מציעים לי לעשות, והאם כל התופעות שמניתי הן באמת של חוסר כושר גופני. תודה. אור 052-2446816.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר כושר גופני

הוספת תגובה

• אור יקרה

ענת פלדמן
    08/10/2008

אני מאמינה גדולה בשילוב של גוף ונפש, בכך שמצבינו הפיזי הוא תשקיף של מצבינו המנטלי וכי כאב או תחלואה פיזית מקורה נפשי, מתת המודע שלנו. לכן כמאמנת כושר אני משלבת תמיד התיחסות לפנימיות שלנו. בין היתר אני גם יודעת שאת יכולה להרגע ללא כדורים, יש טכניקות וכלים ב NLP ודמיון מודרך. אין ספק שרצוי מאד לעסוק בפעילות גופנית. להתחיל מאד בהדרגה, ביום הראשון הליכה איטית של 10 דק', ביום השני ללכת 10 דק' מעט יותר מהר, ביום השלישי ללכת כבר רבע שעה, עד שאת מתחזקת ומרגישה נוח עם הליכה של חצי שעה לפחות - כל יום. עם הזמן כדאי להוסיף גם תרגילים מול התנגדות - עם גומיה או כדור על מנת לעבוד על מסת השריר (והעצם) וחשוב לא פחות: מתיחות. האם את שוחה? ממליצה בחום, אם כי הליכה זמינה יותר אבל אפשר לשלב.
    כשתתחזקי פיזית, ותהיי יותר בכושר - יהיה לך יותר כוח לעשות גם את הפעולות הפשוטות ביותר. ואפשר להתחיל גם אחרת. להתחזק קודם מנטלית ואז לשלב את עניין הכושר הפיזי. הם כל כך קשורים זה לזה שזה לא ממש משנה.
    אני בדרכ לא עושה זאת במסגרת הפורום, אבל נושא לחץ הדם מאד קרוב לליבי. אני בת 35 ומתורשה סבלתי שנים מלח"ד גבוה, מעל לממוצע ומפליא לגילי הצעיר, אם כי סירבתי לקחת כדורים. עם הלידות (יש לי 3 בנים) זה החמיר. כשעברתי את ההתמחות ב LA ב NLP, EFT, טיים לייו ודמיון מודרך - עברתי אישית חויה מופלאה שהורידה לי לתמיד את ערכים למצב נורמלי לחלוטין. אני מאמינה ביכולות הפנימיות הקסומות שיש בכל אחד מאיתנו - ליצור מציאות, להתחזק, לרפא את עצמינו, מתוך מודעות, אחריות ובחירה.
    אני מזמינה אותך להכנס לאתר שלי, וכמובן אשמח לענות על שאלות נוספות
    חתימה טובה ובריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו