מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ענת, שאלה לגבי כפיפות בטןניב09/10/2008
אני מבצע כפיפות בטן במשך תקופה של כתשעה חודשים. בהתחלה התרגולים שביצעתי לא היו יעילים אבל עם הזמן, ואחרי המון שיטות שלא עזרו ולא הצלחתי דרכן ליצור גירוי נורמלי לשריר למדתי להתייעל יותר יותר. בחודש-חודשיים האחרונים אני עובד בשיטה שעוזרת לי הרבה יותר- כרית מתחת לגב, משקולת מאחורי הראש כשהידיים רק תומכות ולא מפעילות כוח, עליות וירידות איטיות מבלי להפעיל רגליים וישבן (וכופפי ירך). העניין הוא שאני שם לב שהריבועים שמתפתחים אצלי לאט לאט, לא מתפתחים באופן סימטרי. הצד השמאלי מפותח משמעותית מהצד הימני. השאלה שלי היא- כיצד ניתן לתרגל על מנת להדביק את הפער בין שני הצדדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניב
יוסי09/10/2008להדביק את הפער בשני הצדדים? דבר ראשון רק מכפיפות בטן , בחיים לא תראה תוצאות גם עם תעשה 100000 ביום. דבר שני ריבועים זה דבר גנטי ככה שיכול להיות שתמיד תראה פער בין שני הצצדים. . ובשביל ריבועים צריך 3 דברים חשובים :להתאמן חדר כושר, תזונה נכונה, ופעילות אירובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניב
ענת פלדמן09/10/2008תודה על הפירוט וכל הכבוד על שאתה רואה תוצאות ומתקדם. אני מסכימה עם שיטת האימון שלך, אני פועלת הרבה בדרך זו וזה אכן יעיל וטוב. נסה גם לשבת כשכפות הרגליים על הרצפה והברכיים כפופות ולעשות ניעות נמוכות לאחור עם משקולת על החזה. במצב של מאמץ אופטימלי -כשאתה מרגיש את שרירי הבטן בשיא המאמץ הישאר בתנוחה וסובב את הגוף פעם לימין ופעם לשמאל. זה עובד יופי על האלכסונים ועל המתנים. זה ככה בשביל הגוון.
אני מסכימה עם התשובה של יוסי, (תודה יוסי !) בהרבה מקרים אין לנו סימטריה בגוף וזה לגמרי גנטי וטבעי ולדעתי גם לא ממש מורגש. כלומר אם תשאל מישהו אם יש חוסר סימטריה הוא לא יראה אצלך את ההבדל. לגבי חוסר סימטריה בבטן: צורת הריבועים שלנו היא לפי איך שהליגמנטים מסודרים בבטן, כך נולדנו ואין מה לעשות עם זה. אגב, הייתי ביום צילומים לכתבת ספורט ומישהו שמכיר את מייקל לואיס על כל הריבועים המדהימים שלו אמר שהוא בכלל לא מתאמן (!!) כלומר הוא נתברך ברבועים, אשרי וטוב לו.
המשך באימונים, אכול נכון, עסוק בפעילות אירובית. אתה יכול בהחלט גאה בתוצאות האימון שלך.
חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)