מה עדיף?:הליכה של 45-60 ד' בעצימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף?:הליכה של 45-60 ד' בעצימות
    ס.
    10/10/2008

גבוהה, או הליכה יותר ארוכה,נגיד 90 ד' בעצימות בינונית(לא נינוחה מידי אך גם לא מאוד מהירה)? במילים אחרות:מהירות מול מרחק? המטרה:שריפת קלוריות לשם שמירת-מישקל אחרי דיאטה שבה היגעתי למישקל הרצוי... יש לציין,אני הולכת מינימום פעמיים בשבוע וגם מתאמנת בקראטה 3 פעמים בשבוע. תודה מראש! ס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ס. יקרה

ענת פלדמן
    10/10/2008

מינימום פעמיים בשבוע, על זה הדגש, וכמובן הקראטה שהוא מצוין. אני בעד איזון, פעילות שנוחה לך, שמתאימה לך ושתוכלי להתמיד בה לאורך זמן. אם 90 דק' זה יותר מידי, ותישברי אחרי כמה אימונים, אז ברור שעדיף שעה ולשמור על הרוטינה. אם ב90 דק' את שומרת על רמת דופק אופטימלית לשריפת שומנים, היינו 70-80 אחוז מהדופק המירבי שלך, במשך כל האימון, זה מעולה. כלומר אנחנו לא מדברות ממש על מהירות אלא על איך המהירות הזו משפיעה על הדופק שלך. אם את במשך 90 דק' מגיעה רק לדופק של נניח 100,זה לא מספיק. אני זוכרת משאלות קודמות שלך שאת גם מקפידה על תזונה מאוזנת ומודעת מאד לעניין, נכון? הייתי עובדת על 60 דק' לפחות 3 פעמים בשבוע, אם יש לך אפשרות להצטייד במד דופק (פולר) זה מצוין, אם לא- אפשר למדוד דופק בסוף ההליכה ולראות אם הלכת "מספיק מהר", גם זיעה, נשימה מוגברת, הליכה עם שינויי דופק (שילובים של ריצה קלה וניתורים) יכולים מאד להועיל. הרעיון - לגוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.העניין הוא,שבתחילת ה

ס.
    10/10/2008

ההליכה אני הולכת רגיל ומגבירה מאוד את הקצב במשך הזמן. כמו כן אחרי הליכה מהירה,בסוף,אני גם קצת רצה...זה טוב? אם הבנתי אותך נכון:עדיף זמן הליכה קצר יותר אבל מהיר מאשר הליכה ארוכה יותר בקצב בינוני...נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת

ענת פלדמן
    10/10/2008

קשה לי לתת תשובה של "כן" "לא" "שחור" "לבן". אני נוטה לומר שכן, נכון, עדיף עצימות גבוהה במשך שעה מאשר בינונית במשך שעה וחצי, והמקרה האופטימלי יהיה עצימות גבוהה במשך שעה וחצי. אני מאד בעד שינויי דופק, ומה שציינת שאת עושה הוא מצוין. בשביל לגוון אפשר להתחיל באמת מהליכה, אחרי כעשר דקות לתת 2 דק' ריצה קלה, אחכ לשוב להליכה מהירה, שוב להעלות את הדופק עם ניתורים לגובה, אחכ לחזור להליכה מהירה, להעלות דופק שוב עם דהרות, כל פעם רגל אחרת קדימה וכך הלאה. וגם אפשר לגוון. פעם האימון שלך ופעם שלי. שוב, אני בעד אימונים שאפשר להתמיד בהם. 60 דק' נשמע יותר סביר משעה וחצי. אבל גם זה מאד אישי. ישר כוח ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאה קלורית

עופר קיס
    10/10/2008

אני ממליץ לבצע הליכה בת שעה אשר במסגרתה יש לבצע העלאות והורדות של קצב ההליכה לפי התחושה, כל עוד את מרגישה עבודה בקושי של בינוני פלוס עד קשה. עצם שינויי הקצב מעלה את הכושר הגופני וגורם לשריפה גבוהה יותר של קלוריות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר

ענת פלדמן
    10/10/2008

מישהו ביקש את עזרתך, דפדף בשאלות קודמות. הוא פנה אליך בהמשך לתשובתך לגבי סדר באימונים. חתימה טובה ותודה, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו