דופק מקסימלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מקסימלי
    אסף מצגר
    10/10/2008

הייתי רוצה לדעת איך לחשב דופק מקסימלי רצוי בד"כ אני מגיע בזמן האימון האירובי לדופק של 150 אני משלב אימוני אנאירובי של סיבולת וכוח ותמיד בסוף האימון עושה גם אירובי מאומץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מקסימלי

הוספת תגובה

• אתה וודאי

ענת פלדמן
    10/10/2008

מתכוון לדופק אופטימלי באימון אירובי על מנת להגיע לשריפת שומנים. הדופק המקסימלי שלך הוא 220 פחות הגיל. בזמן אימון אירובי מומלץ להגיע לדופק של 70 -80 אחוזים מהדופק המקסימלי שלך. וגם זה לא מדע מדויק וזה מאד אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עסקת חבילה

אהרון
    10/10/2008

בפעילות אירובית, דיאטה דלת קלוריות ובשילוב בינהן אין שריפת שומן בלי איבוד שרירים, כפי שאין
    בנית שרירים בלי תוספת שומן. המטרה היא לצמצם כמה שיותר את שריפת השריר ולהגדיל את זאת של השומן.
    בעצימות גבוהה (מעל 75%) השומן לא עומד בקצב והשריר עוזר לו בהספקת האנרגיה. לעומת זאת, זה עדיף מבחינת שיפור סיבולת לב-ראיה והמשך קצב חילוף חומרים גבוה זמן מסויים אחרי סיום הפעילות.
    בעצימות בינונית (65-70%) שריפת השריר מינימלית לעומת השומן. למשל מי שמטרתו העיקרית היא
    הרזיה ולא כושר, עדיף ללכת 9 ק"ם במשך 90 דקות מאשר אותו מרחק ב70 דקות. בסופו של דבר העבודה המכנית של הגוף, קרי הוצאת האנרגיה, הינה פונקציה של משקל ומרחק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו