מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך מדריך כושרסמדר11/10/2008
אתה יכול בבקשה להסביר לי איך שורפים שרירים? איך הוא נשרף? ונגיד שאני עושה הרבה מכשירים של הידיים וכו ואחרי 5 או 6 ימים בערך אני מפסיקה עם זה ? מה קורה לי ? אשמח לקבל תשובות לשאלות ששאלתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך סמדר
ענת פלדמן11/10/2008הגוף משתמש במקורות האנרגיה על מנת לבצע פעילות. לשריפת שריר אנחנו מגיעים כשהגוף "במצוקה", כשהוא נמצא בחוסר מקורות אנרגטיים (פחממות שומנים) והוא אוכל את מקורות החלבון שלו והשריר מתדלדל. זה בדרכ קורה במקרים קיצוניים אצל רצי מרתון למשל עם אחוזי שומן מאד נמוכים בגוף. אני מניחה שלא לזה את מתכוונת. כשאנחנו יורדים במשקל אנחנו מאבדים 70 אחוז שומן ו 30 אחוז שריר. (שמורכב מ 80 אחוזים של מים. ולכן בהרזיה שרצים הרבה לשרותים אנחנו לא "מאבדים נוזלים" אלא זה למעשה שריר שהתפרק) על מנת לשמר את מסת השריר שלנו מומלץ לכן בנוסף לפעילות האירובית לבצע פעילות אנאירובית, תרגילי כוח מול התנגדות (משקל הגוף, כדור, גומיה, משקוליות) לשימור מסת השריר. מומלץ גם לבצע את הפעילות הזו יום כן יום לא על מנת לגרות את השריר, לתת לו זמן התאוששות ואז שוב לגרות אותו. זמן התאוששות גדול מידי לא משיג את התוצאות הרצויות. את למעשה מתחילה במקרה כזה את התהליך כל פעם מחדש ולא מתקדמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר13/10/2008אז מה בעקרון צריך לעשות כדי לשרוף שרירים? אם רוצים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
ענת פלדמן13/10/2008את רוצה לשרוף שרירים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
סמדר13/10/2008ואם נגיד אני עושה כול יום מכשירים ? אז מה קורה לי לשרירים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה
ענת פלדמן13/10/2008מאד תלוי מה בדיוק את עושה, ובאיזו עצימות וכמה חזרות גם מה את אוכלת אבל בעיקרון עבודה על השרירים מחזקת אותם ו\או מגדילה את המסה שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
סמדר13/10/2008מה זאתא ומרת תלוי במה שאת אוכלת? נגיד אני אוכלת טוב ואחר כך עושה בהליכון נגיד 35 דקות .. ואז הולכת למכשירים להרים משקולות וככה זה כול הזמן ... אז מה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
סמדר13/10/2008יש לך מושג אולי איך יורדים בגובה ? הכוננה שעושים ספורט \מכשירים\ריצה\כושר יכול להיות מצב שיורדים בגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ענת פלדמן13/10/2008ידוע לי על מצב שבו אפשר להוריד בגובה באופן יזום. האופן טבעי אנחנו מאבדים ס"מ בגובה כל 10 שנות חיים. יש לי תחושה שהשאלות שלך מרמזות על דברים שמעבר לספורט ולפעילות כושר. כמו דימוי עצמי למשל. למה שתרצי לשרוף מסת שריר? למה לרדת בגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
סמדר13/10/2008מה זאת אומרת "ידוע לי על מזל שאפשר להוריד מהגובה באופן יזום" ? מה זאת אומרת ? מה למשל ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
סמדר13/10/2008רשמת לי בחלק מהתשובות לשאלות שלי את זה... "ידוע לי על מצב שבו אפשר להוריד בגובה באופן יזום." אז אני לא כול כך הבנתי מה למשל ? מה אפשר לעשות בכושר או משהו אחר שאפשר לרדת נגיד 5 ס"מ מהגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר
ענת פלדמן13/10/2008אין כזה דבר, את לא יכולה לשנות את הגובה שלך. לזה התכוונתי. המסר שלי אליך הוא לקבל את עצמך כמו שאת, למצוא את היתרונות שבך ובהם להתרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר14/10/2008אהה הבנתי טוב תודה . תגידי ששוחים בבריכה הגוף שורף קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן14/10/2008גם כשאת צופה בטלויזיה הגוף שלך שורף קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
סמדר15/10/2008ושאני אוכלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נושמת, נכון?
ענת פלדמן15/10/2008ואוכלת והולכת וישנה וחושבת. את שורפת קלוריות בזמן שאת קוראת את התשובה שלי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
סמדר15/10/2008בקיצור כול מה שאני לא יעשה הגוף שלי ממשיך לשרוף קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאד
ענת פלדמן15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)