עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אילנית
    11/10/2008

שלום לפני כמה שנים היתי שוחה וגולשת גלים מאז נעשה לי גב יחסית רחב ושרירים בכתפיים כדאי לציין שאני רזה . כיצד אוכל להפטר משרירים אלו, כולם חושבים שאני ספורטאית למרות שהפסקתי כבר לפני שנים ואני לא אוהבת את המראה הזה... המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• אילניתוש

ענת פלדמן
    11/10/2008

לי זה דוקא נשמע שיש לך יופי של חיטובים, ככל הנראה זהו מבנה הגוף שלך, את רזה ושרירית. זה מאד מחמיא שחושבים שאת ספורטאית ואת בכלל לא מתאמצת... אבל מה שחשוב זה מה שאת מרגישה ואת הרי לא אוהבת את זה. את לא עוסקת כיום בכלל בספורט? מה שעולה לי אולי זה לשים דגש על פלג הגוף התחתון וליצור "איזון" בין פלג עליון ותחתון. עוד אפשרות היא לעבוד על גמישות ומתיחות של הגב השכמות והכתפיים. יחד עם זאת אני ממליצה לך לאהוב ולקבל את עצמך בדיוק כך. אם את רוצה אשמח לפרט כאן תרגיל בדמיון מודרך שאפשר לעשות במשך 21 יום ברציפות, כמה פעמים ביום, זה עובד על קבלה ואהבה עצמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו