קרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן
    עדנית
    05/07/2007

שלום,
    אני בת 23 גוב 1.68 שוקלת בערך 52-53 ק"ג. אני עושה 5 פעמים בשבוע כ- 35-40 דק' על מכשיר ביתי אליפטיקל (סקי).
    כחצי שעה לפני האימון אני אוכלת 2 כפות אורז מלא וישר אחרי האימון אני שותה מים, ירקות ללא הגבלה ואוכלת חזה הודו. (בלי פחמימות). האם אני עושה בסדר? מה עליי לאכול לפני ואחרי האמון אם המטרה שלי זה גם לשרוף קלוריות וגם לחזק שרירים (לא לנפחם) כד י שקצב חילוף החומרים יהיה מהיר יותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן

הוספת תגובה

• קרן

עופר קיס
    06/07/2007

שלום קרן
    1. אכילת 2 כפות אורז מלא לפני אימון אינה הכרחית אלא אם לא אכלתלמעלה מ3 שעות לפני האימוןוגם אז ספק אם האורז המלא יתעכל בזמן לתת לך אנרגיה לאימון - נסי בננה או מספר פירות יבשים.
    2. התזונה שלך לאחר האימון נשמעת תקינה, אם כי הייתי ממליץ להוסיף פחמימה פחות מורכבת מירקות לאחר האימון על מנת להגביר את ההתאוששות והבנייה מחדש.
    3.חילוף חומרים יעלה במקצת עקב אכילת חלבון, אך זוהי עליה זניחה.עליה תבוא רק עקב הוספת מסה שרירית, אך כיוון שאת רוצה רק לחזק מבלי לעלות מסה - כיוון זה סגור בפנייך
    4. ממליץ כן לבצע אימוני משקולות לחיזוק ועליה במסה (היא יורדת עם הגיל ושומרת מפני פציעות בגפיים התחתונות).
    בהצ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו