מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרגות קושי באליפטיקלעדי (בן)14/10/2008
שלום למנהלי האתר.. שאלה לי לגבי כמות הקלוריות "הנשרפות" במכשיר אליפטיקל על הדרגת קושי הכי גבוהה למשך כשעה (דרגה 8 לצורך העניין) על מהירות 2.5 בממוצע? (כך מופיע לי בצג המכשיר) תודה מראש וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי בן
ענת פלדמן14/10/2008המשקל שלך מאד משנה כמה קלוריות אתה שורף פר פעילות. אם במכשיר שם יש אפשרות לתכנת את המשקל שלך זה יתן תוצאה אמינה יותר - אם כי לא במאת האחוזים. הכי כדאי, אם אתה רציני ומתמיד- להצטייד בשעון דופק (פולר) שמראה גם את השריפה הקלורית וכך לקבל נתונים מודיקים עד כמה שאפשר. השעון הזה ממש ממכר כי אתה יכול גם לראות כמה קלוריות אתה מוציא במנוחה או בכל פעילות שהיא במשך היום ולפי זה לדעת כמה לאכול לפי המטרות שלך. אם הייתי צריכה להעריך באופן גס מבלי לדעת מה המשקל שלך הייתי אומרת ששעה על האליפטיקל, בעצימות קשה יחסית בין 400-550 קלוריות לשעה. אל תתפוס אותי במילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקלי 64 ק"ג
עדי (בן)15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי
ענת פלדמן15/10/2008עדיין קשה לי להעריך. אני חוזרת על הערכים הקודמים שרשמתי לך וממליצה על שעון דופק. אני מכורה לשלי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאה קלורית
עופר קיס16/10/2008מחקרים הראו שוני גדול בין אנשים המשתמשים באותה עצימות וקצב צעדים. אי לכך וכיוון שנמצא שתגובת הדופק דומה מאד בין מכשיר אליפטי והליכון -
1. מצא את הדופק בו אתה מתאמן באליפטי
2. מצא את אותו הדופק בהליכון ותראה על הצג את ההוצאה הקלורית לדקה בדופק הזה- תכפיל בכמות הדקות.
יתכן ולא מדוייק אך אין דרך אחרת מאשר לשים מסכה על הפנים ולמדוד צריכת חמצן ומשם לקבל נתונים לגהי הוצאה קלורית
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)