דרגות קושי באליפטיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרגות קושי באליפטיקל
    עדי (בן)
    14/10/2008

שלום למנהלי האתר.. שאלה לי לגבי כמות הקלוריות "הנשרפות" במכשיר אליפטיקל על הדרגת קושי הכי גבוהה למשך כשעה (דרגה 8 לצורך העניין) על מהירות 2.5 בממוצע? (כך מופיע לי בצג המכשיר) תודה מראש וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרגות קושי באליפטיקל

הוספת תגובה

• עדי בן

ענת פלדמן
    14/10/2008

המשקל שלך מאד משנה כמה קלוריות אתה שורף פר פעילות. אם במכשיר שם יש אפשרות לתכנת את המשקל שלך זה יתן תוצאה אמינה יותר - אם כי לא במאת האחוזים. הכי כדאי, אם אתה רציני ומתמיד- להצטייד בשעון דופק (פולר) שמראה גם את השריפה הקלורית וכך לקבל נתונים מודיקים עד כמה שאפשר. השעון הזה ממש ממכר כי אתה יכול גם לראות כמה קלוריות אתה מוציא במנוחה או בכל פעילות שהיא במשך היום ולפי זה לדעת כמה לאכול לפי המטרות שלך. אם הייתי צריכה להעריך באופן גס מבלי לדעת מה המשקל שלך הייתי אומרת ששעה על האליפטיקל, בעצימות קשה יחסית בין 400-550 קלוריות לשעה. אל תתפוס אותי במילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקלי 64 ק"ג

עדי (בן)
    15/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירי

ענת פלדמן
    15/10/2008

עדיין קשה לי להעריך. אני חוזרת על הערכים הקודמים שרשמתי לך וממליצה על שעון דופק. אני מכורה לשלי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאה קלורית

עופר קיס
    16/10/2008

מחקרים הראו שוני גדול בין אנשים המשתמשים באותה עצימות וקצב צעדים. אי לכך וכיוון שנמצא שתגובת הדופק דומה מאד בין מכשיר אליפטי והליכון -
    1. מצא את הדופק בו אתה מתאמן באליפטי
    2. מצא את אותו הדופק בהליכון ותראה על הצג את ההוצאה הקלורית לדקה בדופק הזה- תכפיל בכמות הדקות.
    יתכן ולא מדוייק אך אין דרך אחרת מאשר לשים מסכה על הפנים ולמדוד צריכת חמצן ומשם לקבל נתונים לגהי הוצאה קלורית
    מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו