מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן אחרי ניתוח קיסרירויטל05/07/2007
שלום, אני חודשיים לאחר ניתוח קיסרי לידה שלישית ,שניים ראשונות רגילות ועדיין נישארה לי בטן עליונה נפוחה ותחתונה נוצרה לי שיכבת שומן זה משהו שאני לא מכירה כי תמיד היתה לי בטן שטוחה .
רציתי לדעת איך אני עובדת על הבטן כדי שתחזור להיות כפי שהיתה, הרופא אמר לי שאפשר לחזור לכושר כרגיל.
אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן לאחר ניתוח קיסרי
עופר קיס06/07/2007רויטל שלום
ראשית, את יכולה לקבל דף הנחיות ותרשימי תרגילים מקופת החולים שלך,אבל לפנייך מספר תרגילים:
שכבי על הגב ברכיים כפופותכפות רגליים על הריצפה. כווצי את שרירי הבטן כך שאת מנסה להביא את הטבור לכיוון הריצפה. בצעי זאת למשך 10 שניות והרפי. תוך כדי הכיווץ תנסי לסגור את הסוגרים. סגירת הסוגרים היא קריטית להפעלה נכונה ובו זמנית של שרירי הבטן העמוקים ושרירי קרקעית האגן. התחילי ב 3 מחזורים של 10 שניות עם 10 שניות מנוחה והעלי ל10 מחזורים עם 5 שניות מנוחה. (כל יום תוספת מחזור אחד).
לאחר השלמת התרגיל הזה, ניתן להתחיל בתרגילי בטן פשוטים וטובים-
שכבי על הגב ברכיים כפופות.שלבי בעשדינות ידיים מאחורי העורף ועלי עם בית החזה נתקי את הראש ואת השכמות מספר סנטימטרים מן הריצפה כלפי מעלה (לא קדימה)תוך כדי הוצאת אויר וסגירת סוגריםוחזרי לעמדת מוצא. כאשר את מתחזקת בצעי מספר חזרות ללא הנחת הראש והשכמות בסיום כל חזרה.
חשוב - קבלי את אישור הרופא שלך לפני התחלת ביצוע התרגילים
בהצ
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)