בטן אחרי ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן אחרי ניתוח קיסרי
    רויטל
    05/07/2007

שלום, אני חודשיים לאחר ניתוח קיסרי לידה שלישית ,שניים ראשונות רגילות ועדיין נישארה לי בטן עליונה נפוחה ותחתונה נוצרה לי שיכבת שומן זה משהו שאני לא מכירה כי תמיד היתה לי בטן שטוחה .
    רציתי לדעת איך אני עובדת על הבטן כדי שתחזור להיות כפי שהיתה, הרופא אמר לי שאפשר לחזור לכושר כרגיל.
    אודה על תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן אחרי ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• בטן לאחר ניתוח קיסרי

עופר קיס
    06/07/2007

רויטל שלום
    ראשית, את יכולה לקבל דף הנחיות ותרשימי תרגילים מקופת החולים שלך,אבל לפנייך מספר תרגילים:
    שכבי על הגב ברכיים כפופותכפות רגליים על הריצפה. כווצי את שרירי הבטן כך שאת מנסה להביא את הטבור לכיוון הריצפה. בצעי זאת למשך 10 שניות והרפי. תוך כדי הכיווץ תנסי לסגור את הסוגרים. סגירת הסוגרים היא קריטית להפעלה נכונה ובו זמנית של שרירי הבטן העמוקים ושרירי קרקעית האגן. התחילי ב 3 מחזורים של 10 שניות עם 10 שניות מנוחה והעלי ל10 מחזורים עם 5 שניות מנוחה. (כל יום תוספת מחזור אחד).
    לאחר השלמת התרגיל הזה, ניתן להתחיל בתרגילי בטן פשוטים וטובים-
    שכבי על הגב ברכיים כפופות.שלבי בעשדינות ידיים מאחורי העורף ועלי עם בית החזה נתקי את הראש ואת השכמות מספר סנטימטרים מן הריצפה כלפי מעלה (לא קדימה)תוך כדי הוצאת אויר וסגירת סוגריםוחזרי לעמדת מוצא. כאשר את מתחזקת בצעי מספר חזרות ללא הנחת הראש והשכמות בסיום כל חזרה.
    חשוב - קבלי את אישור הרופא שלך לפני התחלת ביצוע התרגילים
    בהצ
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו